ff goed mopperen

Nov 27, 2011 20:50


dit is duidelijk niet ons weekend. onze msi windbox is al een tijd erg traag en gaat ook regelmatig de reboot in. dus... proberen om de boel eens vers te installeren. dat ging niet zo soepel maar uiteindelijk (na een dag) vond ik in de handleiding van het ding een recovery optie. bij de boot op f3 drukken en hoppetee. dat gedaan en het verliep soepel zoals in het boekje. uiteindelijk een melding restore is completed en klik op ok om te herstarten. okodoki en toe rebootte die en kwam met de mededeling missing operating system. dus..... enfin dat nog eens geprobeerd maar niks. dus dan de recovery van de windbox die 3 iso's beslaat proberen maar het nare van de windbox is dat ie geen cd/dvd speler heeft dus dat kun je ook niet gebruiken. ook hebben we geen USB stik van meer dan 2 gieg dus.... na eindeloos gepiel met externe harde schijven nog niks. dus dan vandaag maar de harde schijf uit de windbox geprutst en in mijn computer gehangen waar wel een dvd speler inzit en met de recovery aan de slag. dvd1 doorloopt hij goed, hij vraagt om dvd2 daar pruttelt ie meer dan een uur mee en blijft ie mee pruttelen maar de estimated time verloopt en hij vraagt niet om dvd3. zucht. ook dat twee keer geprobeerd maar nee hoor.

ok dan verse Windows er op, eerste poging komt met checksum fout, tweede variant met weer een andere fout. en zo zit ik al weer een hele zondag te prutsen met niks nada noppes als resultaat. dus ben ik (en Jan ook) behoorlijk chagrijnig ongelofelijke klote zooi van msi. kom op zeg, zorg dat je recovery fatsoenlijk werkt!

en dan tot overmaat van ramp doet een externe harde schijf die het gisteren nog keurig deed het ook niet meer (hij spint niet meer op). dus Jan is al z'n zorgvuldig gespaarde muziek kwijt. dies nou helemaal aardig over de zeik.

zutzooi!

Posted via LiveJournal app for iPhone.

via ljapp

Previous post Next post
Up