одного гарного духмяного вечора

Oct 29, 2013 21:51

Мені сьогодні один джентльмен подарував телячу ногу. Єслі ви зараз скажете «фіііі» і відведете в мізинчик в бік - негайно зачиняйте цю сторінку і йдіть дивитися фільми з Гурченчихою в главній ролі. Не будете втрачати час.
Особисто я вважаю, що теляча нога це дуже гарний подарунок. Якщо ти маєш телячу ногу, то можеш дозволити собі взяти велику каструлю, накидати туди моркви, селери, коренів пертушки, духмяного перцю… взагалі, всілякого перцю, лаврового листя, прованських трав, душиці, тархуну (екстрагону), гвоздики, цибулі, зерен гірчиці, часнику і морської солі. Залити окропом. Коли ваші трави потомляться, кладіть туди телячу ногу. І ставте на малесенький, ніжний вогонь. Хай вона там ніжиться, як в джакузі. Запах, який буде в цей час на вашій кухні - просто аромотерапія і профілактика від всіляких вірусів. Вона буде там кілька годин. Потім я її дістану, вона трохи остудиться, я обережно відділю шкіру, запхну туди спецій різних, нашпигую часником, зверху намащу соусом із соєвого соусу, меду та пива, обгорну в пергамент і сховаю в духовку. Коли вона приготується, я почую. До речі - навіть не думайте виливати бульйон. Зараз я вам розкажу один секрет. Берете контейнери для льоду, заливаєте його туди і кладете в морозильник. Потім згодиться для перчені та супів.

кулінарійка

Previous post Next post
Up