Sep 06, 2013 18:46
П’ятниця - непоганий привід себе розважити. Можна піти в кіно, на концерт, в театр, чи тупо в кав’ярню. Можна вибратись десь до озера чи в ліс. Якщо ви вже вирішили - то впірод. Бо ті, хто залишився святкувати вдома, зараз будуть дуже зайняті.
Дія перша - підіть в магазин. На базар також можна. Перед чим складемо список - тоненький лаваш, грамів по 200 курячих шлунків, сердець, твердого сиру, 2 яйця,зелена цибулька, кріп. Перевірте, чи є вдома сіль, перець, олія. Добре. Магазині не купуйте купу різного непотрібу - то коли голодний, то здається, що і вола з’їси.
Повертаємося додому і швиденько закидаємо запчастини курей до каструлі - готуємо бульон. Коли зваряться - можете в бульйоні зварити собі легенького пшоняного супчику на завтра - якщо ви сьогодні плануєте вечірку. Але то потім.
Шлунки та серця збиваємо блендером, кріп та цибульку міленько січемо ножем. Тремо сир. Все перемішуємо. Сіль, перець - як зазвичай на ваш смак. З яєць потрібні тільки жовтки. Білки покладіть до холодильника. Поки що.
Лаваш ріжемо на трикутники.
Тепер - стоп!!!!!! Ви колись мріяли про кар’єру кубинської красуні, яка крутить сигари? Якщо так - вважайте, збулося. Якщо ні - хай для вас це буде приємною несподіванкою. На край лаваша викладаємо начинку і ніжно, але тугенько замотуємо. Щоб не розмотувалось - кінчик змащуємо білком. Весь білок не піде на цю страву - не журіться.
Тим більше не переймайтесь, що в першого разу ваші сигари не будуть бездоганними.
Те, що вийшло (сподіваюсь, ви старалися???), обсмажуємо в олії. Олії треба багатенько. Викладаємо на серветку - вона вбере зайвий жир…
Взагалі бомбово йде зі сметаною. Але у ас якість заперечення - то можете їсти з чим завгодно… ну, і з ким завгодно. І зловтішатися з тих, хто в кіно, театрі чи в іншому місці… а якщо ви добра людина - то можете їх запросити. Гарних вихідних
кулінарійка