я пришла к тебе с приветом.... топором и пистолетом.

Oct 22, 2012 21:16

Оскільки все на світі має початок і ніяк не наважиться закінчитись, то оголошую день виконання обіцянок. Принаймні - стосовно борщику. Отже, в казан кладемо картоплю, капусту, селеру, молоду квасолю. Трішки додаємо води і ховаємо в розігріту духовку. Хай там їм буде тепло. Мілко порізану цибулю кладемо в сковорідку, тільки нехай вона вам не горить. Туди саме додамо моркви, звичайно, тертої, потім бурячка, ложку чи дві додатково олійки (бо ту, що була перед цибулею, вже з’їла морква), вся ця палітра там трохи вмліла і додамо томатної пасти. Можете мені закинути, що краще додати помідорів, але для цього існує складна і довга процедура, на яку часу немає. Далі додаємо ложку лимонного соку. На іншій пательні робимо ось таку штуку - протираємо її серветкою, щоб була сухою, розігріваємо, кладемо пару-трійку ложок житніх паніровочних сухарів, кілька зерен кмину та петрушки. Перемішуємо лопаткою до появи прикольного запаху свіжого хліба. Туди ще класно додати кілька зерен коноплі, але я вам того не говорила. Всю цю суміш пересипаємо в петельню 1 і добре перемішаємо, залишаємо на коротку розмову по телефону з подругою. Дістаємо з духовки казан і пересипаємо туди вміст пательні і ховаємо назад. Памятаєте, ми вчора готували телячі ребра? І в нас залишився булйьон. І одне-два реберця? Реберця дістаємо з бульйону, ріжемо на мілкі шматочки (м'ясо), бульйон розігріваємо. Вкидаємо туди м’яко. Заливаємо все це в казан. Та-да-да-дам!!!!! Ще кілька хвилин і додому повернулися мої хлопці, які їздили на місто набрати води в джерелі. Контрольний час приготування борщику - 40 хвилин. Якщо буде довше - вони з’їдять мене. Ага, ось ще згадала - мій приятель будист колись казав, що в кожній страві має бути інгредієнтів кратне 3. Якщо так - то все правильно. Можете порахувати компоненти мого борщу, може там не так - але їли, дякували, хвалили.

кулінарійка

Previous post Next post
Up