Номады, facebook :: Художественный проект (фотовыставка, 28.05.2010 - 06.06.2010)

May 25, 2010 18:59

Фотовыставка мотопутешественников: Номады, facebook :: Художественный проект

фотовиставка «НОМАДИ: FACEBOOK»
28.05.2010 - 06.06.2010

Фотовиставка «Номади: Facebook», яка є частиною мистецького проекту «Номади», розпочне роботу 28 травня у Аерокосмічному Центрі (приміщення колишнього Кінотеатру "Оріон" біля Академії МВС) і триватиме до 6 червня 2010 року.

Проект «Номади» покликаний ознайомити широкий загал з явищем номадизму - руху сучасних мотомандрівників, - які знехтувавши комфортом традиційних засобів пересування, сідаючи на власних «залізних коней», долають тисячі кілометрів заради чистоти сприйняття світу і осмислення свого місця у ньому. За допомогою фотокамери вони фіксують і для себе, і для нас заворожливе, запаморочливе і буденне довкілля в якому ми згодом, можливо, прозримо щось виняткове. Їх фотографії розповідають глядачеві про Дорогу, життя в Дорозі, знайомлять з іншим світовідчуттям, яке кардинально відрізняється від звичайного.

В рамках виставки будуть експонуватися найкращі фотороботи учасників проекту за період 2008-2010 рр. На фотографіях показано життя пересічних людей з п‘яти континентів, якими проїхали мотомандрівники. Розмаїття людських настроїв стало основною темою цьогорічної виставки. Саме цим і пояснюється її назва - «Номади: Facebook». Крім того, в проекті будуть представлені фотографії з подорожей по грунтовим дорогам України.

ukraine, travel, photo, dp.ua, art

Previous post Next post
Up