Анонс Проекту "Вбивці які не вбивали": 16-00 19 липня 2016 @Mykolaiv.

Jul 16, 2016 11:45

Анонс Проекту "Вбивці, які не вбивали": 16-00 вівт. 19 липня 2016 - суд по справі Сливоцького Колі в Миколаєві (слухання скарги на відмову прокуратури розслідувати катування і тортури).Держава без правосуддя - лише шайка розбійників! (С) Св.Августін
В тракториста Колі Сливоцького під тортурами вибили зізнання у 2 вбивствах, яких він не вчиняв. Вирок - побудований виключно на зізнаннях-явках, отриманих в результаті застосування найжорстокіших тортур-катувань.
В першу добу після арешту миколаївські міліціонери вивезли Миколу в лісосмугу і підвісили його на дибу! На дибі його тримали 5-6 годин, і безперестанно били, вимагаючи зізнатись у вбивстві потерпілої Віри Кришталь в с.Табаровка (яку, як відомо вбив серійний маніяк Сергій Кравченко (Табаровський маніяк)). Детальніше тут:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154241255130586.1073742217.575065585&type=1&l=2cf623b15e

Суддя Заголдний і ще двоє перевертнів із касації - залишили неправосудний вирок Миколаївського Апеляційного суду за 2004 рік в силі.
Тракторист Коля Сливоцький вже відсидів 13 (тринадцять) років за вбивства, які не вчиняв. У хлопця є алібі.Приходьте на суд - підтримайте засудженого без вини.

###
Ті, хто сфабрикував справу проти тракториста Сливоцького
“ Утім, найбільше відкриття на нас чекає на початку другого десятку конкурсантів. У списку претендентів на адміністративну посаду в Первомайській місцевій прокуратурі Миколаївської області сусідні сходинки обіймають нинішній Первомайський міжрайонний прокурор Буц Геннадій Олександрович (№11) та його заступник Волковський Тимур Олександрович (№12). Цей дует іде пліч-о-пліч вже багато років. У 2003 році вони, працюючи у Вознесенському районі Миколаївської області, сфальсифікували кримінальну справу, порушену у зв’язку зі зґвалтуванням і вбивством двох жінок - Віри Кришталь та Валентини Грачевої. Невдовзі після загибелі жінок старший слідчий Вознесенської міжрайонної прокуратури Буц затримав ймовірного вбивцю Віри Кришталь - Сергія Кравченка, який раніше вже був засуджений за точно таке вбивство, при цьому Кришталь у тій справі проходила свідком і дала викривальні покази. На допиті Кравченко назвав точну дату та спосіб убивства, описав, у чому була одягнена жінка, та показав те місце, куди він сховав труп. Але слідчий Буц невдовзі Кравченка відпустив, а справу щодо нього закрив за відсутністю складу злочину. Натомість стали вимагати гроші (10 тис. дол.) з вітчима та матері 21-річного Миколи Сливоцького, який вкрав з рундука мікрохвильову пічку. Оскільки рідні Сливоцького платити за закриття справи відмовились, було вирішено повісити на хлопця ще й убивство цих двох жінок. Сливоцький був підданий страшним тортурам, його неодноразово вивозили до лісосмуги, підвішували за ноги до дерева й нещадно катували. При цьому з моменту арешту впродовж понад місяця слідчий Волковський не доставляв обвинуваченого в СІЗО, натомість утримував арештованого в кімнаті затриманих Вознесенського райвідділу міліції. Визнати себе винним у скоєнні подвійного вбивства Сливоцький погодився лише тоді, коли йому почали погрожувати, що закатують його дружину та п’ятимісячну доньку. Микола Сливоцький був засуджений до довічного позбавлення волі вироком Апеляційного суду Миколаївської області від 21 червня 2004 року. Але в серпні 2015 року, після того, як він відбув 12+ років за ґратами “ http://d.digests.nhub.news/2015/11/...
###
Місце суду: Центральний райсуд м.Миколаєва, провулок Комкова.
Суддя Лагода
Проекту "Вбивці які не вбивали"
Тел.для акредитації 0633600-911
#СВОБОДУСЛИВОЦКОМУ

пытки в милиции, коррупция, torture, пытки в прокуратуре

Previous post Next post
Up