про тилових щурів і корупцію на Майдані

Jan 07, 2014 16:54


пару днів тому в Штабі Нацспротиву ОО перекрили харчування хлопцям з 5-го поверху в будинку профспілок(надалі БП). Їх перестали годувати на кухні БП. Відео: тут Нас ця тема звісно не могла не зацікавити.
Нагадаю, що ми розповідали раніше, що виявляли непоодинокі факти розкрадання пожертв на Майдані в Штабі Нацспротиву ОО будинку профспілок. Думали, що це виключення. Зокрема, наш кореспондент бачив всередині грудня як вночі з кухні в будинку профспілок виносили в 100-літрових мішках сосиски і недешеві ковбасні вироби, а потім вантажили все це в якесь приватне авто, припарковане неподалік. Після того, як нас вже кілька діб як журналістів просто не допускають до будинку профспілок, нам почали телефонувати люди і повідомляти про теж саме. Зокрема зникло внікуди понад 100 курток "Аляска", подарованих благодійниками і т.д. Подивіться і послухайте, що розповідає очевидець. Людина працювала на кухні в Будинку профспілок: http://youtu.be/ZA2yMqcDTmw
***



p.s. Корупція в Штабі Нацспротиву ОО в будинку профспілок (продовження):
адміністратор Facebook групи "Євромайдан 2013" Alexey Malyutin забанив мене о 17-00 07.01.14 за "пост" про факти крадіжок в Будинку профспілок з вимогою провести розслідування. Просто видалили з групи. Шановний, Alexey Malyutin, правда очі ріже, напевно?
Проте я встиг зробити printscin - ось він (додаю - див.вище). Почитайте переписку будь-ласка.

коррупция

Previous post Next post
Up