Хто організував теракт в Свято-Покровському храмі Запоріжжя 28.07.10? Всі версії вибуху

Oct 18, 2013 07:49


Сьогодні зранку 18.10.13 в Запоріжжі - фінальні слухання в Апеляційному суді міста по справі про вибух в Свято-Покровському храмі 28.07.2010 року. Триває розгляд апеляцій запорізьких паламарів, трьох молодих хлопців, яких засудили до 14 і 15 (п"ятнадцяти) років позбавлення волі. Засудили без вини, і без жодних прямих, достовірних і допустимих доказів. В принципі так засудити могли будь-кого з нас. Їх обрали співробітники міліції згідно списку "двадцяти неблагонадійних прихожан", складеного священником Олегом Семенчуком (настоятелем Свято-ПОкровського храму з 1992 по 2010), куди він включив всіх підозрюваних ним прихожан церкви і передав той список міліції для відпрацювання.

Вчора знову перечитував вирок по справі запорізьких паламарів - творчість письменників-фантастів Мінасова і Васецької із Жовтневого райсуду (від 02 квітня 2013 року). Обвинувальний вирок збудований: на 50% - на показаннях підозрюваних, отриманих в результаті застосування недозволених методів ведення слідства, при відсутності вільно обраних адвокатів, що є грубим порушенням права на захист підозрюваних (про призначених ментами адвокатів, які на нашому жаргоні називаються "меблі" - мовчу взагалі); та на показаннях мусорів, що начебто ніхто ніколи за жодних обставин до паламарів тортур, катувань та недозволених методів не застосовував (це 10% вироку). Далі 10% - це показання тюремних стукачів (Snitch), які дали лжесвідчення проти паламарів і отримали пом"якшення власних вироків. Що ще? Ах да - висновок про винність паламарів відомого "фахівця" і "знавця" детектору брехні Жанетти Повнікової, яка не має ані відповідної освіти, ані сертифікації, ані ліцензії, ані допусків МінЮсту - геть нічого! І діяльність і висновки якої взагалі ніяк не можна перевірити чи піддати повторній експертизі (це ще 10% вироку). Просто Половнікова так вважає, що вони винні і про це говорить її кардіограма, яку тільки вона може прочитати (чи не на підставі її висновків детектору брехні засудили Віталіка Каїру до 15 років тюрми, з яких він 8 відсидів без вини, поки маніяк і вбивця Ткач не визнав це вбивство і згвалтування дівчинки в Пологах?).
Що вирішить Апеляційний суд Запоріжжя? Чи відправить справу на додаткове розслідування чи ні? Адже жодна із альтернативних версій вибуху - досі не перевірялась належним чином:

1) ані версія про господарсько-фінансову діяльність Свято-Покровської релігійної громади, про земельний дєрєбан в Запоріжжі, і про мільйонні борги Амстору, які так ніхто і не повернув (характерно те, що всі попи замовчували до останнього факт наявності величезних боргів перед Амтором, тільки один чесний священник розказав на допиті в суді, що такі борги були...);

2) ані версія про те, що не виключено що самі попи і підірвали храм, бо договір оренди на вказану земельну ділянку під церквою скінчився і міськрада відмовилась його продовжувати, а їм треба було якось продовжити ту аренду (нехай і шляхом вибуху, в такий спосіб вони отримали статус жертви і змусили міськраду їх пожаліти; адже ще Сталін говорив, що "цель оправдывает средства" - чи не так?))

3) версія теракту - який вчинили наші або іноземні розвідки аби дестабілізувати мир і спокій в суспільстві ("наляканими баранами легше управляти" - читайте книжки Литвиненка, якого отруїли полонієм в Лондоні ФСБ-шники); доречі, здається мета налякати населення, викликати страх - була досягнута сповна! Є й інші версії. Жодна з яких перевірена так і не була...Тому підстави для Д\С є.
Побачимо, що скаже суд...Але це не кінець в будь-якому випадку. Буде касація по любому.

дело пономарей Запорожье

Previous post Next post
Up