SOS! Help! РЕЙДЕРСЬКЕ ЗАХОПЛЕННЯ ІЗ ВИСЕЛЕННЯМ НЕПОВНОЛІТНІХ ДІТЕЙ

Oct 09, 2013 11:17

Вчора вранці гр.Янова Ріма самовільно захопила житло двох неповнолітніх дітей родини Чебанових. Гр.Янова Р., яка раніше торгувала наркотиками в Одесі (за що відсиділа 4 (чотири) роки в одиночній камері), після виходу дітей Чебанових і їх мами до школи - самовільна захопила квартиру №7 і самочинно оперативно змінила вхідні двері в під"їзді (встановивши власний замок), де розташована квартира дітей.
Діти, повернувшись зі школи побачили усі свої особисті речі - викинуті на вулицю рейдершою-сусідкою.
Кроваті і всі меблі - потрощені, поламані, повністю знищені! Діти мали жити на вулиці, якби не втручання громади Одеси та журналістів.
На місці події перебуває знімальна група Інтернет телеканалу "Прихована Правда".
Сусіди, які знають родину Чебанових понад десять років вселили дітей в квартиру назад. Вночі були заморозки. Діти ночували на бетонній підлозі разом з журналістами.

p.s.Загроза виселення дітей існує досі, оскільки рейдери купили штамп-прописку в паспорті і пред"являють якесь рішення суду за 2006 рік(чомусь без печатки, про те що їх треба вселити). Подані заяви до органів МВС. Терміново потрібен компетентий юрист та\або адвокат в Одесі, який був би здатен pro bono написати і подати до суду позов в інтересах дітей (захистивши в такий спосіб їх право на житло). Забув сказати, що будинок - аварійний.
тел. журналістів 099-643-1215

Адреса: Одеса, вул.Почтова, 3 кв.7 (Суворовський район)

рейдери, право дітей на житло

Previous post Next post
Up