Путін готується до нової війни, - експерт

Jan 25, 2018 21:44

Путін готується до нової війни, - експерт

Израїльський політолог Авраам Шмулевич вважає, що Росія приховує свої втрати в Сирії, а розвиток самого конфлікту може означати підготовку до нової війни.

Як повідомляє “Народна Правда” із посиланням на “Апостроф”, РФ військові втрати називає державною таємницею та дозволяє собі змінювати статус військовослужбовців із державних на приватних найманців. Навіть запровадили систему, згідно з якою заробітну плату померлого солдата забирає його керівництво. За нерозголошенням інформації в Росії слідкує ФСБ. Якщо помирають солдати із провінції, то цей факт приховати легше, якщо із міського населеного пункту, то починають погрожувати родичам, щоб мовчали.

“Єдине розумне пояснення дав Путін, він часто говорить, що буде робити, просто його не слухають. Він сказав приблизно так: ми готуємося до війни, це полігон для навчань. На мій погляд, є і корупційна складова. Іранці і режим Асада можуть платити за участь росіян у війні”, - пояснює Авраам Шмулевич причини сирійського конфлікту та подальші наміри Путіна.

Як раніше писала “Народна Правда”, головне розвідувальне управління РФ створює у окупованому Донецьку окремий батальйон спеціального призначення “Ірбіс” чисельністю 570 “бійців”, у складі якого будуть виключно уродженці Донбасу. 

Додамо, що найближчим часом президент Російської Федерації Володимир Путін щосили розігруватиме сценарій під назвою “Миротворець”. 

https://narodna-pravda.ua/2018/01/25/putin-gotuyetsya-do-novoyi-vijny-ekspert-2/

isis, Сирия, Ирак, Грузино-российская война, Эрдоган, Турция- Россия, Революция, Агрессия РФ против Украины, ЧВК, Турция, Мои интервью, Война, Социализм, Мои тексты, Курды, Крым Кризис, Путин, Иран, Украинский язык, Война Третья Мировая, Гюлен

Previous post Next post
Up