Leave a comment

achmo November 11 2007, 18:13:04 UTC
שאלה חשובה: יש לזה טעם של סלרי? או שעצם המרקיות עושה מעשה קסם והופכת את זה למשהו אחר? נניח, טעים?

Reply

yael_cwen November 11 2007, 20:37:54 UTC


אבל סלרי זה טעים. מאוד.

טוב, את יכולה להשתמש בגירסת התירס.

Reply

avgboojie November 11 2007, 21:12:03 UTC

אבל סלרי זה טעים.

Reply

achmo November 11 2007, 21:34:02 UTC


(אנחה)
אני מבינה מתגובותיכן שהתשובה היא לא.

Reply

rivkonet November 12 2007, 09:34:25 UTC
אני איתך

Reply

avgboojie November 12 2007, 10:18:31 UTC

יש כל כך הרבה ירקות שונים שאפשר לעשות מהם מרק כזה, שאת באמת לא צריכה לסבול, יקירתי. את המתכון הבסיסי אפשר להתאים מאד בקלות לווריאציות אחרות (כמו מרק התירס שאני כבר לא מכינה בימינו). חוץ מזה, קישרתי גם למתכון למרק ירקות שנתתי בזמנו, שיוצא נהדר. :-)
ומתישהו אני צריכה להעלות גם את המתכון הנפלא למרק קישואים חלבי שיכול לגרום לבנאדם להזיל דמעות אושר. קישואים וחלב זה מסוג הצירופים האלה שהם פשוט מושלמים.

Reply

achmo November 12 2007, 10:21:18 UTC
אבל אני לא מבינה, למה לא להתלונן כשאפשר כן להתלונן? :-)

או במילים אחרות: מרק קישואים! מרק קישואים! הבו לנו מרק קישואים

Reply

avgboojie November 12 2007, 10:34:25 UTC
:-)
יהיה מתכון, בפעם הראשונה שאני אכין אותו החורף הזה. אני לא אביא מתכון בלי להכין אותו באותו יום, כי זה כמו לרמות...

Reply

achmo November 12 2007, 10:35:58 UTC
פפפט. מה רע בלרמות?

Reply

highlydubious November 12 2007, 15:50:26 UTC
האין גבול לראש הסוטה שלך?

קודם סלרי ועכשיו קישואים? ועוד עם חלב?

Reply

avgboojie November 12 2007, 15:57:05 UTC
יש גבול לראש הסוטה שלי. קוראים לזה כוסברה.

ואתה, לא יכולתי שלא להבחין שאתה כבר מזמן לא נמצא באייסיקיו שלי. והרי זו שערוריה שאין כדוגמתה.

Reply


Leave a comment

Up