згущонка з тюбика завжди з"їдається повністю... купила нині банку перемазати вафлю, милий заявив, що вона неправильна, бо з сахарозою і сухим молоком. але тут це єдина, яка в банках, щоб зварити. готове тофі в рот не візьмеш :(
мене насторожує отой "молочний цкор"ksenja_vJanuary 15 2012, 22:16:50 UTC
кажуть, баночна згущонка найкраща первомайського заводу, а взагалі вона зараз чомусь не зварюється, якось варила банку, а згущонка лишилася в ній рідка. з пальмової олії тому що коли тільки мала народилась, я перший місяць всього боялась і хавала із солодкого тільки печиво Марія згущонку і халву, трохи допомагало від стресу
а в мене тато був переконаний, що згущонку треба розводити окропом - тобто використовувати за призначенням як концентрат. але я це навіть не спробувала ніколи, бо гидувала
Во-первых, сгущенное молоко далеко не все "еще то". Читал один хороший тест, еще ранее пробовал экспериментально. Так вот. В большинство нынешней сгущенки добавляют пальмовое масло, оно в разы дешевле сливок. В самую отстойную - еще и белила, чтобы маскировать неприглядный цвет.
К примеру, марку "Ичня" лучше сразу выбрасывать. Это единственная банка, в которой количество белил было столько, что их смогли засечь :) На вкус она просто блевотна.
Самая шикарная на сегодня - та, что с малолетний пацанчиком на упаковке. Хотя вроде и самая дорогая. И единственная, где не засекли ни белил, ни пальмового масла.
А насчет пластиковых упаковок - пиздежЪ и провокация, в них сгущенка не менее вкусна, чем в банке, легче перевозится и хорошо жрется с горлышка :) Правда, банка выходит на одну персону - гигиена-с :))
А добавлять ее в кофе, чай или кипяток - либо извращение, либо на дворе ядерная зима :)
Comments 13
(The comment has been removed)
але в жестянці смачніше
Reply
Reply
Reply
купила нині банку перемазати вафлю, милий заявив, що вона неправильна, бо з сахарозою і сухим молоком. але тут це єдина, яка в банках, щоб зварити. готове тофі в рот не візьмеш :(
Reply
і всьо!
і я підозрюю, що шото не дописали
Reply
коли тільки мала народилась, я перший місяць всього боялась і хавала із солодкого тільки печиво Марія згущонку і халву, трохи допомагало від стресу
Reply
Reply
а еще лет в 6 я тайком чудом открыла банку, сожрала половину и долила водичкой "чтобы не заметили"
Reply
але я це навіть не спробувала ніколи, бо гидувала
Reply
К примеру, марку "Ичня" лучше сразу выбрасывать. Это единственная банка, в которой количество белил было столько, что их смогли засечь :) На вкус она просто блевотна.
Самая шикарная на сегодня - та, что с малолетний пацанчиком на упаковке. Хотя вроде и самая дорогая. И единственная, где не засекли ни белил, ни пальмового масла.
А насчет пластиковых упаковок - пиздежЪ и провокация, в них сгущенка не менее вкусна, чем в банке, легче перевозится и хорошо жрется с горлышка :) Правда, банка выходит на одну персону - гигиена-с :))
А добавлять ее в кофе, чай или кипяток - либо извращение, либо на дворе ядерная зима :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment