(Untitled)

Jan 15, 2012 21:53

я сьогодні купила два великі жовті апельсини. один - на цей вечір, а другим я поснідаю ( Read more... )

Leave a comment

Comments 13

(The comment has been removed)

automne_dore January 15 2012, 20:28:37 UTC
імєнно.
але в жестянці смачніше

Reply


philosofff January 15 2012, 20:32:36 UTC
у білоруських кіосках, кажуть, нормальна "ще та" згущенка продається

Reply

automne_dore January 15 2012, 20:44:12 UTC
та я думаю, що в жестянках вона вся "та"

Reply


jaroguara January 15 2012, 20:37:07 UTC
згущонка з тюбика завжди з"їдається повністю...
купила нині банку перемазати вафлю, милий заявив, що вона неправильна, бо з сахарозою і сухим молоком. але тут це єдина, яка в банках, щоб зварити. готове тофі в рот не візьмеш :(

Reply

automne_dore January 15 2012, 20:43:51 UTC
на моїй написано: молоко, цукор, вершки, молочний цукор.
і всьо!
і я підозрюю, що шото не дописали

Reply

мене насторожує отой "молочний цкор" ksenja_v January 15 2012, 22:16:50 UTC
кажуть, баночна згущонка найкраща первомайського заводу, а взагалі вона зараз чомусь не зварюється, якось варила банку, а згущонка лишилася в ній рідка. з пальмової олії тому що
коли тільки мала народилась, я перший місяць всього боялась і хавала із солодкого тільки печиво Марія згущонку і халву, трохи допомагало від стресу

Reply

Re: мене насторожує отой "молочний цкор" automne_dore January 16 2012, 21:39:53 UTC
ужас

Reply


w1ndg1rl January 15 2012, 20:58:28 UTC
меня в детстве мама "покупала" сгущенкой при случае
а еще лет в 6 я тайком чудом открыла банку, сожрала половину и долила водичкой "чтобы не заметили"

Reply

automne_dore January 15 2012, 21:22:32 UTC
а в мене тато був переконаний, що згущонку треба розводити окропом - тобто використовувати за призначенням як концентрат.
але я це навіть не спробувала ніколи, бо гидувала

Reply


verliert January 16 2012, 00:51:11 UTC
Во-первых, сгущенное молоко далеко не все "еще то". Читал один хороший тест, еще ранее пробовал экспериментально. Так вот. В большинство нынешней сгущенки добавляют пальмовое масло, оно в разы дешевле сливок. В самую отстойную - еще и белила, чтобы маскировать неприглядный цвет.

К примеру, марку "Ичня" лучше сразу выбрасывать. Это единственная банка, в которой количество белил было столько, что их смогли засечь :) На вкус она просто блевотна.

Самая шикарная на сегодня - та, что с малолетний пацанчиком на упаковке. Хотя вроде и самая дорогая. И единственная, где не засекли ни белил, ни пальмового масла.

А насчет пластиковых упаковок - пиздежЪ и провокация, в них сгущенка не менее вкусна, чем в банке, легче перевозится и хорошо жрется с горлышка :) Правда, банка выходит на одну персону - гигиена-с :))

А добавлять ее в кофе, чай или кипяток - либо извращение, либо на дворе ядерная зима :)

Reply

automne_dore January 16 2012, 21:40:30 UTC
а я захавала імєнно шо Ічню, бо пакет з младєнцем був для мене завеликий ))

Reply

verliert January 16 2012, 22:44:23 UTC
Глупая женщина! Зачем ты жрешь яд?

Reply

automne_dore January 18 2012, 22:28:55 UTC
я й макдональдз люблю, і шо?

Reply


Leave a comment

Up