Стосовно розкладу у новому році.

Aug 12, 2019 12:37

Ну, що, малята? Як ся маєте? Сподіваюся, що добре.

Літо підходить до кінця, сусід картоплю поїхав вибирати потрошку, ми це збираємось робити через два тижні. У п'ятницю чекаю на Настю, а на день Незалежності у нас традиційне свято врожаю, на яке збираються діти і онуки, копаємо картоплю, але основне - це святкова вечеря з шашликами і різними смаколиками нового врожаю.

Пішла з життя Вірочка, пішла по райдузі Муза, потихеньку стає ясно, що я робитиму у новому році. Розклад майже завершено. Нагрузка буде навіть трохи більша ніж у тому році, бо займатимусь ще й з онучками. Таке життя.

Проект з різними розкладками по харчуванню не завершився, але вступив у нову фазу. Я зробила собі з органайзера разкаладку на кожен день на рік, базуючись на тих розкладках, які я знайшла і вже попробувала раніше, але там можуть бути поправки, бо дати однакові, а дні тижня у кожному році інші. Так от, все-таки буду розрізняти пісні дні і скоромні. ( Скоро Успенський піст, з 14 по 27 серпня. )Так от, щодо харчуваня взагалі. У скоромні дні їстиму тушені овочі і каву або цикорій з молоком на сніданок, суп овочевий з відвареним м'ясом, або рибою і салат в обід, а на вечерю сир зі сметаною. Режим - з 8 -11-14.30 - час їжі, а з 15 і до восьмої ранку - трав'яні чаї або просто вода.  Нирки відповідають на такий режим добре, вночі піднімають рідше, тіло легшаї поволі, без ривків. У пісні дні їстиму овочеві супи, гречану кашу, тушені овочі і будь-які фрукти. Пауза з 15 дня до восьмої ранку тримається легко.

Так що проект дав певні результати. Можно сказати, що до такого режиму я вже приходила, і є певний досвід. Тепер треба лише дотримуватись, і оце "лише" - стає самим головним, ну, будемо прикладати зусиль, щоб триматися на рівні.

Знову потрошку почала малювати. Тягне. І це добре. За рік призвичаїласа робити три речі: вранці пити прополіс, ввечері робити гімнастику для хребта і урок по лінго, щоб не впали іноземні. Почуваюся краще, ніж у тому році. Можливо це після курса АТФ, хз...

На днях зібрала кизил, вийшло десь два кіло, заморозила. Потрошку збирається врожай, неабиякий, але є.

Любіть себе ніжно.

This entry was originally posted at https://aucubagold.dreamwidth.org/2956795.html.

щоденник, 65

Previous post Next post
Up