Стосовно витримки

Mar 06, 2019 13:26

 Мабуть, я буду писати сюда частіше, і про речі дуже звичайні. Наприклад, що слойку зробила з листкового тіста просто поклавши відварену рибу зверху на шматочок, що його відрубала від замерзлого шматка, зайве поклала у холодільник, з нього вийде ще багатенько таких слоїк.

Меню, як і звичайно, має зміни, наприклад, щоб не робити двох блюд: риби заливної і салату з сиру, я змішала рибу, відварений буряк, кукурузку, свіжий огірок і шматочок свіжого болгарського перцю, змастила майонезом, - і вийшов прегарний салат. Відважила на вісах потрібну порцію - і вуаля. До обіду перекусювала лише яблуком, до обіду дожила легко. Мабуть тому, що розкладка не разрахована на схуднення, а просто на підтримування організму у здоровому стані.

Але для мене, залежної людини, головне не зриватись, і не їсти зайвого. Тому такий спосіб, різноманітного харчування, коли треба готувати собі не просто суп чи картоплю, а щось цікавіше, змушує грати в цю видуману гру і отримувати задоволення навіть від того, що я витримала до обіду і не з`їла зайвий бутерброд, а було з чого зробити, і цукерок не стала їсти, і печива.

Любіть себе ніжно.

This entry was originally posted at https://aucubagold.dreamwidth.org/2924609.html.

65

Previous post Next post
Up