(no subject)

Jun 14, 2014 09:26

Сны, как реальность.
Или реальность, как сон.
Кто разберется?

Чудернацько побудована людина. Живе у особистому світі, бачить, чує тільки те, що бажає бачити і чути, інше - де-коли чи ніколи. Але, як трапляється нагода доторкнутися до "хвилі" іншого, і так, що ті "хвилі" співпадають, то резонанс почуттів величезний. Подив і відчуття, що "знайшов рідне", просто зашкалюють.

Але це зовсім не означає, що "хвиля" в цілому така ж сама, це ж була тільки крапелька, а радості від тієї крапельки - море.

Это удивительно.



Еще молимся Господу Богу нашему о еже вси распри, раздоры, разделения, вражду и злобу всеконечно в державе нашей истребити, тишину же народу нашему даровати и миром вожделенным нас оградити, рцем вси: Господи, услыши и милостивно помилуй.

Позбав, Господи, Державу нашу від голоду, мору, землетрусу, потопу, вогню, меча, нашестя іноплеменних і розбрату. Родини в мирі і любові збережи, дітей виховай, молодь навчи, старість підтримай, подорожуючим сподорожуй, вбогих захисти, недужних зціли, тих, що за ґратами, згадай, розпорошених збери, спокушених наверни і з’єднай зі Святою Твоєю соборною і апостольською Церквою.

Бо Твоє є Царство і сила і слава Отця і Сина і Святого Духа нині і повсякчас і на віки віків. Амінь

Размышлизмы

Previous post Next post
Up