ПРО ЗДОРОВИЙ I СМАЧНИЙ СНIДАНОК

Jul 31, 2014 14:19

Я говорив, що їм на сніданок? Залежно від того, під чию руку підпадаю, я їм вівсянку або омлет. Вівсянку їм, щедро поливаючи варенням - малиновим, черносмородиновим, яке є. Омлет їм виделкою та ножем.

Вівсянку варить благовірна, омлет - син. Вівсянку варити легко. Кип'ятиш воду, кидаєш жменю або дві вівсяних пластівців, кладеш щіпку солі ... Через хвилину каша готова. З омлетом морока.

Насамперед потрібні дві сковороди. На одній син смажить омлет. На нього у сина йде 2 яйця, трохи борошна, трохи молока, трохи сметани і зовсім трохи солі і перцю. Омлет син смажить на двох маслах - вершковому і рослинному. Поки омлет смажиться, на іншій сковороді смажить те, що піде всередину омлету - помідори, гриби, солодкий перець, боби з консервної банки (це обов'язкові продукти) і додатково те, що є в холодильнику. Коли омлет готовий, викладає його на тарілку. На одну половину викладає вміст другої сковороди, посипає його зверху сиром (сьогодні він накришив моцарелли), прикриває другою половиною. Посипає кропом...



дом, лытдыбр

Previous post Next post
Up