"Антифашистський" марш закидали яйцями

Feb 23, 2013 16:42

Не знаю, що я ловила на "антифашистському" марші, ще й в суботу, але чомусь мені здалось, що це має бути весело. Ну і, в принципі було. По-перше, жартували про печенькі. Ну як тут не жартувати про печенькі, якщо усе це дійство, з його повільною ходою, траурними обличчями, трагічною музикою так нагадувало поховання? Картину доповнювала машина з вінками, що їхала попереду всієї цієї колони (вінки призначались для Леніна). Тож логічно, що не вистачало печеньок - їх мали б роздавати, разом з цукерками, як це прийнято на подібних заходах.




бійці антифашистського фронту були з рішучими обличчями


не дуже в*їхала, що чого тут це простирадло і що воно мало сказати людству...


В принципі, дєдушкі і бабушкі, що приймали участь в мітингу, агресії не викликали. Їх просто шкода. Вони ж не винні, що такі наївні і, в більшості, маразматичні?




а отак виглядають молоді ублюдки


Колона пройшлась-проїхалась від Будинку Профспілок до площі Леніна. Поки сотня стариків мітингувала, весь центр стояв, бо був перекритий.




теж молоде покоління антіфашистів


А потім з*явились "фашисти". В районі вулиці Леніна до колони спокійно підійшла група молодих людей в медичних білих масках (штук 20 їх було), секунд 30 закидували колону яйцями, потім перевернули сміттєвий бак і викотили його посеред дороги. Далі поділились на дві частини і спокійно розійшлись в дві різні сторони. Самих "фашистів" я зафоткати не встигла, але фотодоказ є:


Побачивши цих молодиків, я очікувала, що зараз буде весело: менти побігають, хлопці тікатимуть, комуністи хвилюватимуться... А ніфіга. Менти поглазіли і навіть не пробували нічого зробити, а "фашисти" навіть не намагались тікати, а комуністи навіть не матюкались. Таке враження, ніби вся ця картина була абсолютно звична, нормальна і очікувана. Прям навіть подумалось, може самі комуністи її і підстроїли, для піару? Хто зна...


так дійшли вони собі до площі Леніна










А це молодий 32-літній ідіот нардеп Храпов, який віщав про "фашистську загрозу, що нависла над Україною у вигляді партії Свобода", про захист "советских людей от надвигающегося национализма" та про необхідність повернення "советской власти на Украине". Тьху.


Сказали, що "захистять пам*ятники" і черговий раз згадали "оранжевую чуму" (впрочем, "біло-блакитну" чуму також з трибуни згадували. Кхм... Хай згадають про неї на трибунах Верховної Ради, коли голосують з ними разом).


Вобщєм було не так весело, як очікувалось, але теж нічо так. Норм.

дніпропетровське, масові беспорядки, маразм, комуністичне

Previous post Next post
Up