May 20, 2012 08:58
уже кілька моїх знайомих сказали, що у них алергія на сезам-кунжут (до речі, це різні зернятка чи одне й те ж?). я тоді ще подумала, як це сумно - не мати змогу їсти щось. а потім згадала, що у мене також є продукти, взаємодії з якими я уникаю. і справа не в алергії, а в психологічній несумісності. не знаю, відколи це пішло, але я терпіти не можу кефір і кисле молоко. цей запах викликає у мене нудоту. в цю ж категорію потрапляють подібні продукти, такі як айран і закваска. а от з йогуртами і ряжанками маю дружні стосунки.
ще один ай-яй-яй продукт - свіже молоко з-під корови. у мене на нього стоїть психологічний блок, і навіть вершки з некип*яченого молока мій шлунок відмовляється сприймати. а от кип*ячене чи пастеризоване - за милу душу, п*ю літрами. до речі, я що, єдина тут, хто щиро любить пінку з молока?
а які у вас харчові звички?
дуранадорозі,
me