твердий шампунь "кропива та амла"

Mar 04, 2019 11:38




вже більше року користуюсь твердим шампунем: спочатку брала для тестування шматочок в колеги, а потім і сама спробувала зробити.
я задоволена: крім того, що гарно промивається волосся, особисто я не використовую після нього бальзамів тощо, тільки ополіскую періодично відваром трав, такий шампунь займає мало місця, дуже економний в застосуванні і відпадає необхідність примножувати кількість пластикових пляшок та сплачувати за воду в складі рідкого шампуню, якої там може бути і 3/4.


багато хто називає це шампуневим милом - це не так, мило отримують завдяки іншим хімічним процесам і воно інакше в застосуванні. краще/гірше тут не стоїть питання, просто це інший продукт.

миючі властивості шайбі, як ще називають цей щампунь, надають ПАРи - поверхнево-активні речовини м''якої дії, всі інші компоненти сприяють зменшенню впливу миючих речових на волосся - яким би м'яким не був ПАР основним його завданням є вимити волосся, тобто змити бруд, жир та ін.

склад: ПАРи рослинного походження кокосульфат натрію (SODIUM COCO SULFATE) та содіум кокоіл ізетіонат (Sodium Cocoyl Isethionate), гідролат розмарину, олії коноплі та манго, пудри кропиви та амли, зелена глина, алантоїн, гідролізат протеїнів рису, ефірні олії кедру та розмарину.

компоненти підібрані для підтримання кольору темного волосся.

застосування: провести шайбою кілька разів по вологому волоссю, спінити, промити водою. повторити процедуру.

між використаннями добре просушувати шампунь, наприклад, для цього можна використовувати суху мочалку.



2019, твердий шампунь, фото, рукодельное

Previous post Next post
Up