все досить легко і просто, сособливо, коли заміс робить ХП
- так, виходить менше тіста, але в квартирі холодно і треба буде доооовго чекати, поки тісто підійде при такій температурі.
потрібні компоненти:
Молоко - 100 мл
Дріжжі - 1.5 ч. л.
Яйце - 2 шт
цукор - 3 ст. л.
Сіль - 0.5 ч. л.
сир м'який домашній - 100 г
Масло вершкове - 50 г
борошно - 330 г
отже, підігріла молоко, туди ж я поклала порізане масло. все це в чашу ХП плюс яйця, цукор, сир, сіль, просіяне борошно і дріжжі.
все, програма "тісто" на повний цикл
поділила тісто на 2 частини, розтакала в пласт, порізала, поклала начинку і загорнула.
часу на додаткове розстоювання не було, та і хнову ж таки холодно, тож поставила деко з рогаликами у розігріту духовку, дала трохи підійти, через 7-10 хв змастила зверху молоком змішаним з цукром.
випікалось прибл. 40 хв.
тісто гарне в роботі, начинка не витікає, якщо добре защипнути.
рогалики смачні і пухкі, начинка в мене густий конфітюр з абрикосів або груш.
ідею рецепту взяла
тут