пастрома зі свинини

Aug 25, 2016 10:02



про індичу пастрому я вже писала - вона поза конкуренцією.
на цей раз спробувала зробити зі свинини і не в духовці, а в МВ-скороварці.
рецепт цей
вже маючи досвід, витримую м'ясо в сольовому розчині не менше 12 годин, можна до 24 годин - чим довше, тим краще і більше змінюється структура м'яса.
отже, було в мене приблизно 700-800 г вирізки
в 1 л холодною води розчинила 3 ст. л солі, туди занурила промите та висушене м'ясо і в холодильник на скільки вийде, в мене на цей раз десь 11 годин вийшло.
після того, м'ясо обсушити рушником та змазати сумішшю з олію та спецій.
можна тим, що за рецептом, я зробила суміш з 2 ст. л. оливкової олії, паприки, червоного перцю та ароматних трав.
загорнула шмат м'яса в папір для випічки та фольгу і в суху чашу МВ.
готувала на режимі скороварки "випічка" - 1 цикл (45 хв), потім витримала до охолодження МВ.
вийшло дуже смачно і соковито. надалі буду готувати таке м'ясо в МВ.
фото не дуже і різала вже залишок "проти течії", але структура зрозуміла. ріжеться гарно дуже тонкими шматками.



кухня, рецепт, фото, 2016, МВ

Previous post Next post
Up