Кардамоновий пунш

Nov 25, 2011 19:04

Оригинал взят у lana_svitankova в Кардамоновий пунш
Люба springfrom, завтра з самого ранечку я пхатимусь на головпоштамт, щоби відправити посилки, які вже аж пищать мають бути відправлені саме звідти, тому вважай це погашенням майбутніх боргів:)




Залийте 10-12 роздушених коробочок кардамону і смужку-другу апельсинової шкірки 3 чашками окропу і дайте настоятися 10 хвилин під кришкою. Додайте дві чайні ложки чорного чаю і заварюйте ще 5 хвилин. Процідіть і подавайте негайно з гарячим молоком і медом. Справжній зимовий напій, який не лише зігріває, а й покращує травлення, тому його дуже корисно пити після їжі.

Маленька таємниця всесвіту: якщо чай наливати у підігріте молоко, а не навпаки, то він не матиме брудно-брунатного забарвлення.

напитки, чай

Previous post Next post
Up