медівник на сметані

Apr 22, 2015 16:55

рецепт з книги" Солодке печиво " Дарії Цвєк"


250 г меду, 1 кг борошна, 250 г цукру, 250 г вершкового масла, 6 яєць, 500 г сметани, 100 г посічених горіхів, по 1 ч.л. кориці і соди, 100 г нарізаних цукатів.
робила половинну порцію, замість цукатів - родзинки.

розтерти масло с цукром і жовтками.
влити теплий заварений з корицею мед і знову розтерти.
додати сметану або склянку пива, всипати просіяне з содою борошно, вимішати до консистенції густої сметани і розтирати до появи пухирців.
тоді вимішати з піною збитих білків і грубо посіченими горіхами , цукатами.
вилити у змащену маргарином  і притрушену борошном форму.
пекти спочатку в теплій (150 град), а як тісто підійде - у гарячій (200-210 град) духовці протягом години.
виймати з форми холодним.


нам сподобався мідівничок :) рекомендую!

кухня, рецепт, фото, выпечка, за дарією цвєк, 2015

Previous post Next post
Up