перший дитячий український мюзикл «Як Івасик у казку потрапив»

Dec 22, 2014 17:56

ми вчора з дітками ходили дивитись цей мюзикл
сподобалось всім (особливо, нам з чоловіком))))
діти та їхні керівники і  батьки - великі молодці.
"Дитячий мюзикл від початку і до кінця просякнутий духом патріотизму: від декорацій з розкішними українськими краєвидами до надзвичайно барвистих костюмів, що представляють різні куточки України, з цікавою постановкою українською мовою, у віршованій формі, на теми українських казок, з українськими персонажами, національними обрядами та піснями.
«Сюжет мюзиклу тісно пов’язаний зі Святим Миколаєм, який з давніх-давен - бажане передноворічне Диво для українських дітей», - розповідає перед спектаклем автор сценарію, режисер-постановник, засновник ансамблю та його художній керівник Олег Мельник.
Творчий колектив приклав чимало зусиль, щоб зробити справжнє диво, яке перенесли на сцену юні таланти - учасники Зразкового ансамблю танцю «Вітамінчики» та вокальної студії «Диво калинове». Щоб бажане стало дійсністю, підключилися найдорожчі люди - батьки юних артистів, які виступили меценатами вистави, допомогли у виготовленні костюмів та покритті витрат на оренду концертного майданчика."
трохи фото зробила
бортники з бджілками





Івасик




Оксана










ялинки (до речі, може комусь ідея костюму стане в нагоді)


коза Дереза дуже емоційна)




для моїх дітей справжнім дивом стала зустріч зі "Святим Миколаєм")) ми в першому ряду сиділи і він проходив на сцену повз нас, малих потріпав за волосся, а ті сиділи потім зачаровані)) Льоша дуже хотів побачити Св. Миколая


він сказав дуже проникливу промову, а завершив словами : "Слава Україні!" діти, майже весь зал, кричали : "Героям Слава!" і то було так "по-чесному", а не як колись в школі: будь готов - всегда готов

ну і фінал (не вчорашній запис), але зміст не змінився

image Click to view

праздничное, киев, фото, 2014, разное, видео, дети, детское, музыка

Previous post Next post
Up