смачненька ягідка в нас зараз кожного дня до столу, смачна і дуже запашна )
ці ростуть на моїй експериментальній грядці: чоловік зробив, коли тільки приїхали: збив каркас з дошок, нансов перегною, чернозему та піску та заварив кашу . в порівнянні з чистим черноземом, який в жару стає схожим на карту, а після поливу та дощу береться корою, ця суміш - диво!я
вже там чого тільки не повтикала та посіяла)))) хоча площа дуже маленька
спочатку была полуниця посередині насіяла салат: його вже майже не залишилося, останній кущик
з двох боків від нього крес-салат (вискочив за 2 днів після посіву)
базилік розсадою втулила туди ж ))) на місце випавшою полуниці
пару днів тому шпінат на місце першого салату висіяла
ну і бонусом : мій маленький помічник перевіряє полуничку ))