пАкращення

Apr 13, 2014 20:16

новини від Нової пошти

"Нова Пошта" вперше за останній рік переглядає вартість своїх послуг, базуючись на зміну зовнішніх факторів, які впливають на ціноутворення в галузі: зростаючу інфляцію, різке зростання вартості палива та введення додаткових вимог безпеки.

Зміни відбудуться у таких складових ціни: вартість оформлення становитиме 17 грн, тариф за доставку 1 кг ваги відправлення підвищується в середньому на 10 % в залежності від тарифної зони.

Сума комісії від оголошеної вартості залишається 0,5%, але не менше ніж 3 грн.

Новий тариф для інтернет-магазинів становитиме 1,85 грн за доставку 1 кг ваги відправлення в будь-яку точку України.

Незважаючи на те, що в останній раз тарифи на доставку за технологією Двері-Двері змінювалися ще в 2011 році, звертаємо Вашу увагу на те, що тарифи на адресну доставку відправлень до 50 кг залишаються незмінними, а вартість адресної доставки відправлень понад 50 кг змінилася в середньому на 5% в залежності від тарифної зони.

Ми представляємо нові тарифи, продовжуючи орієнтуватися на пропоновані переваги для наших постійних Клієнтів: відтепер вартість самостійно оформлених товаро-транспортних накладних на сайті в особистому кабінеті або за допомогою API становитиме 15 грн.

Нова Пошта продовжує надавати Клієнтам безкоштовні сервіси, наприклад, смс-інформування, зберігання відправлень у відділенні впродовж 5-ти днів чи доставки на поверх вантажів вагою до 30 кг, також безкоштовно надаються фірмові пакети та конверти для дрібних відправлень.

итого - минимальный тариф с 16 грн поднимается до 20 грн

новости, актуальное, ТК

Previous post Next post
Up