Чумаки - арійські далекобійники, торговці. Чумаки на старих картинах під українську транс-музику

Mar 03, 2016 23:25

Чумаки - арійські далекобійники, торговці. Чумаки на старих картинах під українську транс-музику в народному стилі . Найцікавіше вкінці відео.
Офіційна історія стверджує, що чумаки наче з неба впали в 16 столітті, а до того, значить чумаків не існувало. Цікаво, як пояснять наші офіційні історики той факт, що у праслов’ян був бог Велес (Волос), що зображувався у вигляді вола (бика) і був покровителем торгівлі і худоби. Чумаки саме на волах торгували. Тобто, чумацтво було ще у праслов’ян.

Як наші історики пояснять той факт, більшість українських казок починаються словами "за тридев’ять земель". І ці казки перегукуються з давніми арійськими міфами та легендами народів Індії та Ірану. Тобто, наші предки подорожували в Індію та Іран в арійські часи. поверталися звідти і заскладали казки про це.

В українській мові аж 80 синонімів до слова "іти" - нація подорожувальників. Навіть у наш час українці є однією з найбільш розкиданіших націй по світу. 35 млн. українців живуть в Україні і ще стільки же нащадків українців, полукровок живе по всьому світу. В одній лише Росії людей з українськими прізвищами більше 20 млн. Українці живуть вздовж всього південного кордону Росії, і на півночі Казахстану до самого Тихого Океану (Малиновий Клин - Кубань, Жовтий Клин - Поволжжя, Сірий Клин - Казахстан і Сибір і Зелений Клин - Далекий Схід). Їх так селили для виконання прикордонних функцій. І українці не боялися розселятися на такі далекі відстані.

Арії так само розселилися на 40 000 км ще за 3000 років до н. е. Розселялися арії саме з території України. Ось карта поширення арійської чоловічої генетичної гаплогрупи R1a з території України з європейської генетичної енциклопедії.
http://cache.eupedia.com/images/content/R1a_migration_map.jpg
55% українських чоловіків мають цю генетичну гаплогрупу.

По логіці наших істориків, українці наче не торгували з іноземцями. При цьому іноземні артефакти у великій кількості знаходять на території України. Грецькі, римські монети на півночі України. Ба, навіть більше, поблизу села Бабино Верхньорогачицького району Херсонської області археологи знайшли єгипетські намиста XXII-XVIII віків до нашої ери.

Бог-бик Велес в Україні... Буковина = дослівно земля бика, земля тура, земля племені тиверців. Тому на гербі Буковини був трипільський бик. Тиверці - нащадки трипільців, як і всі слов’яни. Антична назва тиверців - тірагети, перекликається з назвою прародителя скіфів - Таргітая. Скіфському Таргітаю відповідає германський Тор, іспанське слово торо = бик. За однією з версій, назва України перекладається, як "бУкраїна" = країна бика (б відпало). На Київщині є поселення зі схожою назвою - Букрин. Не дарма в астрології знак зодіаку України - це Тілець (бик). У Велесовій книзі скіфи і слов’яни називають себе "коровичами".

Еще больше ДАВНІХ УКРІВ по этой ссылке.
Едва ли неделю я в Гуглплюсе, и вот нашел українського Задорнова.

В комменты сюда и туда призываются историки, генетики и просто умные люди.

што?, Интернет, троллинг, нло, история, хто не скаче той москаль, я идиот, сделай сам, Украина, паранормальное, поток сознания, идиотизм

Previous post Next post
Up