Ответ из Киева

Jan 30, 2023 02:18


Буду відповідати по пунктам:

1. Я робив гороскоп на альтернативну дату народження, яка має право на існування точно так же, як і офіційна. Ніхто, крім Путіна не знає, коли реально він народився. Я не збирався та й не хочу нікому доводити істинність тієї чи іншої дати. Можливо обидві дати фіктивні )))

2. Таємна дружина - доволі розпливчасте формулювання. Всі знають, що Кабаєва одружена на Путіні (до речі, цей новий рік вони зустрічали разом, про що писав відомий опозиційний російський телеграм-канал "Генерал СВР"). Вважати її таємною - ну таке...

3. В альтернативному гороскопі є багато показників на таємні любовні зв'язки Путіна та позашлюбних дітей. І це в нього є і дуже багато в реальному житті.

4. В офіційному гороскопі Сонце в 10 домівці. Якби так було, ми б бачили чергового Олександра Македонського, що їздить Москвою в золотій колесниці, або Мусоліні, який доводить натовп до екстазу промовою з балкону на римській площі. Натомість ми бачимо сіру закомплесовану перелякану мишу з купою двійників, що боїться натовпу, сидить у бункері і навіть наради з військовими зараз проводить тільки по відеозв'язку. Офіційний гороскоп на відміну від альтернативного ну ніяк не пояснює ці фобії і комплекси Путіна.



5. Я зовсім не розбираюся у мунданній астрології, тому коментувати Ваші викладки не маю права. Я знаю тільки, що реально війна розпочалася з моменту вторгнення у Крим, а 24.02.22 - це лише чергове її загострення, а не початок бойових дій. І не мені Вам розповідати, що під будь-яку подію у світі підібрати астрологічний показник - раз плюнути! )))

З повагою, Андрій

Москалюк, Киев, астро

Previous post Next post
Up