Звітую. 2013

Dec 27, 2013 15:57

Де подівся мій верхній запис з планами на 2013й? Містика:)
А я якраз хотіла підсумки зробити. Ну і грець з ними, з тими підсумками. Я і так пам’ятаю, що втілила все, але чомусь виходило, що не одночасно, а епізодично. Тому основне завдання на наступний рік: навчитися реалізовувати свої задуми і робити їх такими, що тривають в часі та працюють синхронно.
Ну хіба що скажу, що за 2013-й рік я встигла пожити в трьох квартирах, досить таки територіально віддалених одна від одної. Пережити два переїзди:) Тепер я в передмісті Києва, ближче до природи і до народу (Боярка, привіт!).
До речі, несправедливо погано думала раніше про це містечко (переважно через контингент, який їздив у маршрутках з Боярки). Я була неправа. Дуже симпатичне і затишне місто. Щоправда, для людини, в якої мегаполіс в крові - аж занадто затишне. З іншого боку, я завжди розривалась між бажанням жити в маленькому містечку і водночас - у шумній завжди освітленій столиці. Тепер нарешті визначилась:)
А ще я за цей рік багато навчилась, оволоділа багатьма новими професійними навиками:
- працювала з газетними сканами і робила з них чистенькі симпатичні pdf-ки;
- закінчила курси масажистів і займалась професійним масажем;
- освоїла роботу контент-менеджера;
- почала писати статті (майже журналістика. Теж, до речі, одна з давніх мрій:));
- спробувала себе в ролі фотомоделі. Може, не зовсім "професійний" пункт, але безумовно - найбільше враження і задоволення року. Я б цим жила:)
- навчилась більш0менш пристойно монтувати відео. Хай навіть в найпростішій програмці. Це ж лише початок!)
О! А найбільше радує, що все це я провернула, фактично сидячи вдома з маленькою дитиною і виконуючи ще й роботу домогосподарки за сумісництвом.
Ну от, самооцінку підняла собі:)
Наступним записом хочу все ж написати плани на наступний рік. Чому ні?;)


фото, Я-Принцеса, magic moments

Previous post Next post
Up