Євромайдан - не Революція.

Nov 21, 2014 14:11

Рік тому почався Євромайдан, який був 30-го листопада розігнаний. І потім вже 2-го Грудня насправді почалась Революція (Майдан 2) - з зовсім іншими гаслами і зовсім іншою мотивацією і навіть зовсім іншим складом активу ( Read more... )

(ж)ОППО-зиція, Майдан, Революція

Leave a comment

ext_2767114 November 21 2014, 22:50:48 UTC
Не зовсім так. Бо сині прапорці з колом зірочок завжди були популярні на Майдані - не менше, ніж червоно-чорні. Просто, після розгрому студентів "Беркутом", тема Євроінтеграції перестала бути єдиною. Але вона нікуди не зникла ( ... )

Reply

ariy_ukraina November 23 2014, 17:43:43 UTC
Так, європрапорці були ледь не до кінця Майдану - ну не викидувати ж їх. Я, як учасник, можу сказати, що серед активістів (кшатріїв, не танцюючо-скандуючої біомаси) Революції практично не було європрихильників, скоріше за все - євронейтрали. Були і європротивники. Та й цей ракурс був взагалі непомітним. Основне було (і залишається)- знищення Системи Паразитаріїв. Тої Системи, слугами якої були і упир-яник і тряпка-ющенко.
Пси путіна також були на Майдані, але вони не перемогли, якщо Ви цього не знаєте.

"Гвинтівка" мається на увазі не тільки в фізичному плані, як Ви не зрозуміли.

Reply

ext_2767114 November 23 2014, 18:35:59 UTC
Я б може й повірив в усе, що Ви кажете, якби не одна дрібниця... я сам учасник Майдану :) І на основі власних спостережень я зробив дещо інші висновки.

Що ж до Віктора Андрійовича Ющенка, то на Форумі Українських Націоналістів 2010 його підтримали такі люди та організації, що Вам, як елітаристові та прихильникові військової дисципліни, залишається лише стати струнко і стояти мовчки. Замість того, щоб повторювати штампи ворожої пропаганди, призначення якої - робити з людей бидломасу.

А ось Корчинський, який брав участь в "штурмі" - він якраз і працював на Упиря-Янека в 2004-му, і читав лекції на Селігері в 2005-му... Так, пси Путіна були і на Майдані. Але імунна система Майдану та здоровий глузд українців цього разу виконали свою функцію.

Reply

ariy_ukraina November 25 2014, 10:37:21 UTC
Підтримка абсолютно непрохідного кандидата на виборах 2010 року - ознака романтичності, наївності, зради чи дебілізму.
Я ще тоді їм скрізь це писав.
Ви учасник? В яких штурмах брали участь? Бо просто стояння-танцювання-скандування-запалення ліхтариків я участю не вважаю.

Reply

ext_2767114 November 25 2014, 12:22:11 UTC
"Прохідними" тоді були тільки два кандидати - Янукович та Тимошенко. Обоє - зло, яке вело нас в московські кайдани. Тільки перше зло - примітивне, ломове, а друге - трохи хитріше. Люди на Форумі вирішили не кривити душею і підтримали кандидата по серцю та розуму. Показавши цим свою здатність стати не лише проти ворога, але й проти "громадської думки" - коли вона ідіотська та згубна для самої громади. Це називається - цивільна відвага. І рішення це було мудрим - люди зберегли свою честь незаплямованою, а порох - сухим ( ... )

Reply

ariy_ukraina November 25 2014, 17:26:51 UTC
Ніхто не знає, чи сталось на краще чи ні.

В будь-якому разі за тряпку-ющенка голосувати - себе не поважати. В крайньому разі був Тягнибок - за якого я і голосував.
А "досягнення" юща, якщо хто забув - це здача всіх позицій по всьому зовнішньополітичному фронту, робота на Систему Паразитаріїв, підготовка і сприяння приходу упиря-яника, подальший розвал армії, спецслужб і т.п.

Reply

ext_2767114 November 25 2014, 19:36:46 UTC
Це Ви так вважаєте. А я так не думаю. І люди з Форуму Українських Націоналістів в 2010-му теж так не думали, якщо закликали Тягнибока, Костенка та Яценюка зняти свої кандидатури на користь Ющенка, якого називали ( цитата ): "продовжувачем справи УПА ( ... )

Reply

ariy_ukraina November 25 2014, 19:55:25 UTC
Я нічого не думаю про юща-ганчірку зовсім. Як не думають про міль, поки її не бачать.
Але факти залишаються фактами - Система Паразитаріїв стала тільки кріпкіша за час його правління, а українсьво послабилось.
Якщо Ви не згодні з цими фактами, то ви просто не хочете їх бачити.
Взагалі слимак ющенко встановив такий собі антирекорд - набрав найменше голосів на вибрах серед діючих президентів У СВІТІ. Тож, український народ дав вірну оцінку слимаку.
Якщо вже на те пішло - ваш улюблений персонаж мав не допустити упиря-яника на вибори президента взагалі, оскільки, згідно закону не мають право брати участь у виборах судимі або з непогашеною судимістю.

Reply

ext_2767114 November 25 2014, 21:35:54 UTC
Не думаєте? Готовий повірити. Однак, саме Ви першим згадали Віктора Андрійовича. Мабуть, не маючи чим відповісти мені по суті, Ви прочитали мій нік і вирішили: "зараз я прищучу цього ющенківця!" В результаті, Ви власними зусиллями загнали себе в безглузде становище ( ... )

Reply

ariy_ukraina November 25 2014, 22:02:04 UTC
Ви згоден, що ваш улюблений персонаж мав не допустити упиря-яника на вибори президента взагалі, оскільки, згідно закону не мають право брати участь у виборах судимі або з непогашеною судимістю?
А також, що ахметка і інші олігархи (тобто представники Системи Паразитаріїв) стали за час президентства юща вдесятеро-втроє багатшими?

Reply

ariy_ukraina November 25 2014, 22:18:56 UTC
"На відміну від Вас, я не схильний ділити людей на касти."

1.Дуже не люблю, коли мені приписують те, чого нема. Це як мінімум непорядно.

2. Люди діляться на ВАРНИ (а не на касти) від природи. Це - ПРИРОДНІЙ процес, як вода ділиться на пару, лід і рідку воду. НЕ помічати цього - себе обманювати.

"І не вважаю наш народ "бидломасою"

Знову ви щось про мене надумали.
Я бидломасою вважаю не народ, а населення.

Reply

ext_2767114 November 25 2014, 23:32:48 UTC
Я за те, щоб кожна контора робила свою справу. Не допускати Януковича до виборів - справа не Президента, а суду та ЦВК. А якщо суд та ЦВК допустили таке, то справа народу, як мінімум, не обирати Януковича Президентом ( ... )

Reply

ariy_ukraina November 26 2014, 12:22:58 UTC
"Не допускати Януковича до виборів - справа не Президента, а суду та ЦВК."

Я абсолютно зрозумів корені ваших помилок.
Ви, як і більшість лібералів вважаєте, що ми живемо в швейцаріях чи голандіях, де діє закон.
Але ми, мушу вас засмутити, живемо в країні, де все вирішує політична воля.
І Президента саме й обирають для того, щоб він проявляв цю волю.
Але оскільки поняття ющенко і воля є поняття абсолютно несумісні, то й дивуватись результатом не приходиться.

"Що ж до варн, то вони за своїми назвами чомусь один-в-один нагадують індійські касти. "
Придумайте їм інші назви, якщо вам від цього стане легше.
Колись і іннійські касти були варнами - до приходу оріїв в Індію, але то вже зовсім інша історія.

Reply

ext_2767114 November 26 2014, 13:35:20 UTC
Чому тряпка-Ярош не візьме Москву? Питання абсурдне, однак не абсурдніше за Ваші закиди до Ющенка, які по суті своїй є стереотипами, створеними ворожою пропагандою та кинутими на сприятливий грунт ( ... )

Reply

ariy_ukraina November 26 2014, 13:53:04 UTC
Що зробив корисного для України ваш улюблений персонаж?
Про мінуси - тобто про шкоду (додаю туди ще штучне опускання гривні в 2008 році) я вже написав - побачимо, чи є хоч щось на шальках терезів з іншого боку.

Reply

ext_2767114 November 26 2014, 14:20:27 UTC
З іншого боку на шальках терезів - врятована Україна. І вся неправда та перекручення, які Ви безкритично поклали на іншу шальку - летять в тартарари, як з катапульти.

Reply


Leave a comment

Up