Буряк як і борщ - не такий простий

Feb 17, 2018 10:07


Буряк - прекрасне джерело клітковини, фолієвої кислоти, марганцю, калію, заліза, вітаміну С.

Важко уявити сучасну українську кухню без борщу.

Та багато хто до нього ставиться з обережністю. І не безпідставно.

Давайте розберемося в деталях.



Високий вміст цукрів

Вміст вуглеводів -досить високий.



У сирому буряку - 70% простих цукрів, таких як глюкоза та фруктоза, а у вареному буряку їхній вміст досягає 80%.

Проте буряк в розумній кількості дозволений пацієнтам з цукровим діабетом!

Чому? - Далі читати Блог лікаря Дієтолога

БлогЛікаряДієтолога, justfood

Previous post Next post
Up