ПІДТРИМАЙТЕ ПЕТИЦІЮ

Aug 12, 2019 20:18

https://petition.president.gov.ua/petition/67858

Визнати Україну правонаступницею Української Народної Республіки, а “радянські” роки історії України - роками окупації

Завдяки багаторічній плідній праці пропагандистів певна частина українців і сьогодні не відчуває себе громадянами незалежної країни, все ще вважаючи себе “радянськими” громадянами та називаючи Україну частиною СРСР.

Але Україна - це не пострадянська країна, і не була вперше утворена після розпаду СРСР у 1991 році.

Україна є правонаступницею Української Народної Республіки яка була утворена 22 січня 1918 року і була анексована за результатами Ризького договору 1921 року між Польщею, з одного боку, та Росією з другого.

Фактично це означає, що з 1921 року по 1991 рік територія України була насильницьки окупована Росією, а її громадяни стали заручниками окупантів.

Після оголошення незалежності України, 24 серпня 1991 року, факт передачі прав було засвідчено 22 серпня 1992 року, коли президент УНР в екзилі Микола Плав'юк передав грамоту Державного центру УНР Президентові України Леоніду Кравчуку.

Це означає, що українська незалежна держава, проголошена 24 серпня 1991 року, є правонаступницею Української Народної Республіки.

Офіційна заява ДЦ УНР звучала так:
“Складаючи свої повноваження, ми заявляємо, що проголошена 24 серпня і утверджена 1 грудня 1991 року народом України Українська Держава продовжує державно-національні традиції УНР і є правонаступницею Української Народньої Республіки”.

Сьогодні президенту України просто необхідно визнати факт правонаступництва України від УНР.

Визнаючи даний факт Україна підтверджує, що:

- Визвольна війна України проти РРФСР та потім СРСР, а де факто Росії не була ані злочинною ані зрадницькою, тому, що це була справедлива війна з загарбником за незалежність.
- У Другій світовій війні Україна, як і інші захоплені Росією національні країни, брала участь у якості заручника який опинився на межі інтересів двох людожерських режимів.
- Україна не має відношення до злочинів комуністичного режиму. Як під час Другої світової, так і під час інших загарбницьких війн розв'язаних Росією.
- Україна не має жодного відношення до міфічних перемог Росії та її державних та релігійних свят.

This entry was originally posted at https://argument-q.dreamwidth.org/111674.html. Please comment there using OpenID.

незалежність, вмій навчатись, тверезий погляд, електронні петиції, код нації, історія україни, свідомість, передай далі, ! особлива увага !, посилання, рф-окупант, юридична грамотність, україна, як писати підручники

Previous post Next post
Up