Кафе Fabbrica у Івано-Франківську.

Jun 30, 2015 22:03

Були ми в популярному у Франківську кафе Fabbrica.
Отримали вони відзнаку Інспектора Фреймут.
Перший раз нам дуже все сподобалося!
Швидко, смачно, свіжі продукти, оригінальні салати!
Дуже сподобався кизіловий напій.
На другий раз сталося от що. Замовили ми пляшку кизілового напою. І не помітили як випили його. :-)
Замовили другу пляшку.
Приносять, пробуємо з чоловіком і одночасно кажемо - скис.
Ну не те, щоб зовсім скис. Але починає бродити, і це відчутно.
Покликали офіціанта. Взяв стакан, повертається і каже - адміністратор спробувала, каже, що хороший.
Цікавий підхід. ))
Викликали адміністратора. Вона нам каже - вам здається.
Я кажу - ми 5 хвилин тому випили пляшку, вона була чудова, а ця починає киснути. І видно вже навіть трохи бульбашки.
Вона продовжує доводити, що він хороший.
Клієнт в цьому закладі явно не завжди правий.
А третій раз я вже не дуже туди хотіли йти. Але Соня хотіла побачити цей заклад.
Пішли.
Замовила я здуру пасту з білими грибами.
Приносять - білих грибів не бачу.
Знову кличу адміністратора. Вона питає, чи можна поковирятися в тарілці. )) Я дозволяю. )) Вона шукає білі гриби.
Через хвилину, наколовши який шматочок, каже - о, це білий гриб!
Рахуйте, що я прискпиплива. Але якщо написано - паста з білими грибами, то я не маю шукати там білі гриби. )) Вони там мають бути. )) І не мають бути гливи. А якщо є - про це теж потрібно попереджати.
Тому, що вам сказати...
Їжа там дійсно смачна!
Але ставлення до клієнта дивне, як на мене.
Жодного разу адміністратор навіть не припустила, що я права.
Вона доказувала свою правоту.
Ресторан - не тільки їжа. А і відношення. :-)

івано-франківськ, ресторан, fabbricca, фаббрика, кафе

Previous post Next post
Up