А Львів продовжує кутити!

Jun 28, 2013 01:21

На цих вихідних у Львові буде проходити Гастрономічний фестиваль "Львів на тарілці"
Ну і правильно! Вже 3 дні нічого не відбувалося! Не можна такі великі перерви робити! :-)


Протягом трьох днів Фестивалю  львів'яни та гості міста матимуть змогу відвідати ярмарок-презентацію та продегустувати страви львівської кухні, традиційні напої та регіональні сезонні продукти. Також гостям фестивалю буде запропонована унікальна можливість взяти участь у Гала-вечері за великим столом просто неба, де найкращі шеф-кухарі Львова презентуватимуть страви та напої, приготовані за особливими рецептами Львівської кухні з використанням продукції місцевих виробників.
Все буде проходити на площі Ринок, під відкритим небом.
И все би нічого якби у Львові не йшов дощ! В той час як в Києві і Москві стоїть спека, у Львові 15-17 градусів! І дощ паде з небами наполегливо і переконливо...
От я і думаю, чи попадемо ми завтра з дітьми на майстер клас з Дашею Малаховою. Мав би бути урок приготування Львівського дитячого сирника.
Правда, з 21 червня  по 7 липня 2013 року  ресторани та кав’ярні  Львова пропонують страви за особливими рецептами Львівської кухні. Організатори стверджують, що атмосфера фестивалю охопить весь Львів! То може варто відразу йти в якусь кав"ярню та їсті смачний пляцок в теплі, ніж мерзнути з Дашею? )))
А ще завтра має пройти Гала-вечеря страв Львівскьої кухні. Вечеря має відбутися на галереї-терасі Палацу Мистецтв, де елегантні леді в неймовірних сукнях та джентльмени в файних костюмах смакуватимуть вишукані страви, приготовлені за особливими львівськими рецептами. Елегантність, розкішність та винятковість - ось з чого складається Гала-вечеря. Я би теж сходила, але я кремпуюсь. :-) Бо якось ті три слова, з чого складається гала-вечеря до мене не дуже підходять. Чи я до них. :-)

А ще в рамках фестивалю пройде Другий Пивний тур, який має визначити найкращу кнайпу/
Ви купуєте Фестивальний пивний кухоль за 50 грн. та можете безкоштовно продегустувати пиво у 7 пабах та ресторанах Львова (доречі у Першому турі можна було спробувати 10 кухлів за ті самі 50 грн. Я пиво не п"ю, мені все рівно, а от за людей обідно)))) Кожен власник Пивного кухля отримує Мапу пивного туру та 7 пивних купонів, кожен з яких - це голос за улюблену кнайпу.


Подивіться по ссилці, прикольні рецепти страв від учасників фестивалю - http://www.lvivontheplate.com.ua/uk/recipes/receptgastmep/
Всім смачного! )))

гастрономічній фестиваль, фестиваль, Львів, львів на тарілці, піду на"їмся і нап"юся

Previous post Next post
Up