АааааааСтареАаааааМістоАаааааа!!!!!!!

Jun 30, 2009 01:19

Блін, це було так кайфовооооооо!!!!!!!
Почалось з того, що до нас з rainy_lily і zlatovloska приїхали irka_nerpa і dreamy_polly, були інші людиська...загалом назбиралось близько десяка людей і ми поперлись на стадіон у жахливому передчутті - надворі спека, концерт на 14.00....а ми доживемо до Гоголь Борделло?;))

Переживали даремно, бо сидіти можна було де завгодно (в тому числі й у тіньку))), а концерт почався на півтори години пізніше.

А далі по групам:
Mad Heads XL, Гайдамаки - хлопаки молодці однозначно, але їх ми просидіти на кріселках під навісом - стрибати по тій спеці просто фізично не було сил. А я взагалі ледь не заснула))
Korpiklaani - фіни грали професійно, але на наше щастя ми пожертвували їхнім виступом, щоб вийти зі стадіону і щось перекусити. На щастя - бо їхнє ричання роз'їдало мосх фінський фолк-метал - це явно не моє))
Сплін - А, ААААА, ААААААААА і так далі)))Відверто під них кайфувала, це просто ЩОСЬ))))Тим більше, що вони заграли всі (!!!) пісні, які я хотіла почути - "Романс", "Мы сидели и курили", "Время назад", "Новые люди", "Остаемся зимовать", "Феллини", "Мое сердце", "Орбит без сахара"...таке враження, що це я їм плейлист писала;))
ВВ - майже розчарували..були якісь трохи мляві, хоч давно відомі пісні а-ля "День народження" не могли не подобатись публіці))
Gogol Bordello - ААААААААААА!!!!!!!!розрив мозку))))вони порвали мене на дрібнісінькі кавалки і забули поскладати назад))))Зуб даю - ніколи в житті я ще так не відривалась!!!!!Це нереально описати...Гоголів треба слухати вживу - запис не дає й половини тої енергетики, яка є на живому виступі. Вони крууууутттіііііі)))))))))

На жаль, довелось піти швидше - щоб потрапити додому. Їхала в маршрутці і марила лише двома речами - пити і душ! І - хочу щееее!!!)))))

м'юзік, щастя в долонях=), фестивальне, друзі

Previous post Next post
Up