інтернет-магазин Розетка: про наболіле

Mar 30, 2013 18:15

одного вівторка (майже 2 тижні тому) ми замовили на Розетці хард. мені його треба чимпошвидше, бо комп в стані агонії - пора переставляти віндовс, а раз я і так хочу новий хард, то навіщо переставляти вінду двічі? краще зробити все за раз. у той же вівторок, але вже увечері, нам подзвонили і сказали, що попереднє наше замовлення доставлене. ми вирішили дочекатись харда і забрати все разом, а то той їхній офіс в районі Сільмашу якось зовсім не по дорозі (знову ж таки - чого ходити туди двічі?)
у п'ятницю зранку (коли минуло лише 2 робочих дні) дзвонять з Розетки і кажуть, що якщо ми не заберемо це своє попереднє замовлення сьогодні до обіду, то вони відправлять його назад в Київ. ми фігіємо з такого сервісу, замовлення чемно забираємо і виявляємо, що хард ще навіть не відправили!
коли минає тиждень, я починаю колупати Свята, щоб він подзвонив в ту Розетку і дізнався, коли ж вони нарешті думають відправляти наше замовлення. бо хард треба мені, а замовляв він, у нас така система розподілення обов'язків)) у Свята свої особливості, тому аж у п'ятницю (минає, на хвилиночку, 11 - одинадцятий - день з моменту замовлення) ми дізнаємось, що наше замовлення чомусь не підтверджене (хоча менеджер ще тамтого першого вівторка передзвонював і все ми підтвердили), тому його вишлють тільки сьогодні, але вже завтра, у суботу, воно буде у вас!
ось, наступило завтра - і знову дзвінок з Розетки. по технічним причинам хард до нас приїде аж у понеділок. дуже сподіваюсь, що історія не матиме продовження і на цьому моя співпраця з цим магазином закінчиться.
на палю за такий сервіс, я щітаю. і це ще заплати їм 70 грн за доставку і жодної моральної компенсації.
коротше, це був перший і останній раз, коли я щось замовляла в цьому магазині.
п.с. для справедливості скажу, що вже потім я прочитала на сайті Розетки, що "доставленный товар находится в региональном пункте выдачи товара не более 2 дней". перший раз таке бачу, зазвичай бодай днів 5 зберігають. в принципі, могли б і попередити, коли дзвонили сказати, що замовлення доставлено, але зачєм. все для зручності клієнтів, ага. між іншим, там же написано, що "доставка товара занимает 1 - 2 дня в зависимости от города назначения". мм, ви хотіли сказати, "1-2 тижні"?

курча, шоб знали, ідіоти, яфігєю

Previous post Next post
Up