поточне

Oct 06, 2012 16:09

я обожнюю дорогу. мандри, нові місця - навіть, якщо то якийсь Дрогобич - мене надзвичайно манять. але також я обожнюю комфорт, тому дорога має бути недовгою. або комфортною))на минулих вихідних моя дорога мене наздогнала, міцно вхопила за пояс і затягнула у Білорусію. але тссс, я чекаю фоток (а вони є!) і тоді все розповім)

***
також я обожнюю яблука. тільки чомусь найбільше я їх обожнюю навесні, коли їх і нема нормальних. а зараз, коли вони такі пахучі, дешеві і смачні - шось мені не йдуть. і я мудра?

***
і ще різні горішки-сухофрукти обожнюю. це так, на замітку;)

***
взагалі-то, на ці вихідні у мене була гора планів і зустрчей. але оп - і вчора мене вхопила якась дурна застуда. пам'ятаю, в часи універу я з застудою бігала на пари і з температурою 38 писала всякі модулі, а тут 37.3 і я думаю: нє, краще відлежатись вдома.
то якась така старість мене вхопила, страх. а ще як подумаю, що в понеділок на роботу і висидіти там в такому стані весь день - ой як тяжко (я вже вчора пробувала, ледь не вмерла там на клаві) - з переляку починаю пити таблетки. блін, та я ніколи в житті не лікувала застуду таблетками! старію(

карент, мандри, їдло, курча, я

Previous post Next post
Up