якісь деталі

Oct 29, 2011 23:55

хороша погода, сонечко і Знесіння таки дочекались моїх вихідних - неможливо розказати, як там гарно! показати теж, бо хто ж міг подумати, шо треба з собою брати фотік;) таке враження, що то не Прага мала бути златою, а наше рідне Знесіння. а ще цьому всьому дуже пасувала моя нова жовта (осіння, ага)) хустка. і горішки з медом ^_^

***
на зміну моєму київському букету фіолетово-жовтих осінніх квітів прийшов львівський букет фіолетово-жовтих осінніх квітів))і це безумовно прекрасно!

***
домовлятись про зустріч біля Федорова - не надто розумно) поки чекала - купила собі дві книжки, одна з яких - двомовна збірка віршів Збігнєва Герберта. а потім ще не змогла пройти повз гарнюще видання "Гри в класи" Кортасара... польською мовою)) всього за 23 грн! я просто не могла залишити її там)

***
"Креденс-кафе" - досить милий заклад. попри деякі незручності, мені там дуже сподобалось. інтер'єр і шикарна музика - від Ніно Катамадзе до Two Door Cinema Club - рішає) а може, повпливало і те, що асортимент там десь такий же, як і в моїй улюбленій "Мапі". якшо будете йти туди, майте на увазі, що в них самообслуговування. а то ми перших хвилин 5 наївно чекали, що до нас хтось підійде) ну і не надто дешево там - маленька кава, маффін і якесь німецьке пиво обійшлось нам в 57 грн.

***
... а вставати о 13.00 - фігово.

карент, посиденьки, осіннє, приємні дрібнички, чтіво

Previous post Next post
Up