кулінарні проби

Oct 10, 2010 22:02

зоооовсім забула розповісти!
я тут по-трохи вчусь готувати. вміння потрібне, як не крути;)
і ось якось натрапила на рецептик бізе в мікрохвильовці. очі були приблизно такі О_о (як - в мікрохвильовці?як - за 15 хвилин???), тому вирішила спробувати.
взяла 1 білок, 275 грамів цукрової пудри, спробувала розтерти це все до стану тугої кулі, правда, не дуже воно в мене вийшло. але більше цукру вирішила не давати, бо то би був сам цукор. повикладала маленькими кульками (як вишенька) на пергамент і запхала у МХ на 1 хвилину. цього було достатньо - кульки розрослись і на вигляд стали схожі на безе. на смак теж, але дуже віддалено))
коротше, з отого 1 білка в мене вийшла величеееезна миска бізешок, аж не знала, де їх діти) правда, часу це теж зайняло не 15 хв, а годину.

висновок:
1)робиться легко, кожен дурень-власник МХ зможе зробити.
2)але багато я б їх не з`їла. надто солодкі( зрештою - про смакові якості можете питати у le_r_on'а i d_avis  - їм випало бути моїми кулінарними піддослідними кроликами)

їдло, вперше

Previous post Next post
Up