3 факти сьогоднішнього дня

Nov 17, 2008 17:09


Факт 1: чудо-юдо-риба-кіт і просто хороша дівчинка  rainy_lily привітала мене сьогодні з професійним святом і подарувала ось таку файняцьку закладку:



Факт 2: моя улюблена викладачка відпустила нас з пари (а я знала, знала, знала!!!) і нам не лишалось нічого, крім як піти (з тою ж таки  rainy_lily і ше однією чудовою дівчинкою) на каву. Наші ноги (а точніше - мої наполягання) привели нас в нещодавно відкриту львівську кав'ярню "Францішка". Я там вже була, тому не могла не повернутись в цей мегаатмосферний заклад... Особливо він атмосферний ввечері, коли можна сидіти у м'якому плетеному кріслі, пити каву лате і спостерігати крізь скляні двері за перехожими.... Щоправда, атмосферу деколи підіпсовує не надто підходяща музика і глямурно-маскультурні журнальчики, які лежать на поличках під столом і на стіні при вході (висловлюю вам, шановні мої колежанки, своє ФЕ). А загалом приємне кахве з приємними цінами... Ну де ви знайдете морозиво по 9 грн і 30 (!!!) копійок?=)))))))

Фак (т) 3: мій грьобаний коханий телефончик постирав всі мої смски....Поза 200.... В мене стався шок і я ледь не швирнула ним об стінку (якраз в ту поличку з журнальчиками). Але нічо, пережила... Бо глибоко в душі знаю: коли стається якась халепа з моїм фелетончиком - це незаперечний знак того, що мають статись якісь зміни у моєму житті. Отакі-от забобони))))

А зара я тусю на якусь вечірку з нагоди Дня студента, з яким всіх і
вітаю!!!!))))

ото fuck, щастя в долонях=), оказія, приємні дрібнички

Previous post Next post
Up