Сьогодні була злива, метелики вмирали...(с)

Nov 15, 2009 00:12

Та ні, що це я)) Сьогодні була Жовква! Обожнюю такі непродумані поїздки кудись. Їдем? Їдем! - і поїхали)) Півгодини їзди (блін, я до тої автостанції вдвічі довше добиралась))) - і ми вже там. Добре, що зустріла у маршрутці однокурсницю, а то ми би ту Жовкву провтикали, жоден з нас не знав, де виходити) А там... А що там? Малесеньке містечко з кількома пам'ятками архітектури, які знаходяться на відстанні 5 хвилин ходу одне від одного. Коротше, 3 годин нам було предостатньо, щоб обходити все, що хотілось)) Якийсь добрий дядінька-робочий пустив нас до замку, ми там облазили все що можна (і не можна теж)), лазили по якихось аварійних сходах, коротше - обходили всі кімнати замку, куди був доступ. Там така розруха, шо капець... Може, викладу фотки, як буде натхнення. Правда, після замку мій фотік іздох - певно, то на нього вплинули душі замордованих там людей. А може й просто батарейка сіла))
Ще в Жовкві є гарні церкви-костели, напівзруйнована синагога (в яку, на жаль, не вийшло залізти), кілька цікавих міських брам і ринок на місці єврейського цвинтаря. Ну і кілька кафе, заходити у які ми шось не наважились і обійшлись термосом чаю))
Хавали ми вже у Львові - у тому кахве новому біля Лабораторії паранормальних явищ - миле таке і не дороге) От тільки вершків там нема, абідно(
Велике сенькс le_r_on'ові за ідею мандрівки))

мандри, лаф, щастя в долонях=)

Previous post Next post
Up