pasigirkim

Dec 13, 2009 23:11

ketvirtadienio vakarą susitikom šiaip sau, išgėrėm šiek tiek putojančių gėrimų ir išsiskirstėm po namus. pamačiau akciją, kad skrydis į Brėmeną kainuoja mažiau nei iki Klaipėdos į vieną pusę nuvažiuoti, "ant durniaus" pasiūliau mergom, o jos "ant durniaus" sutiko. tad ( Read more... )

fotoreportažas, mergvakaris, sekmadienis, žiema, selfr, kelionės

Leave a comment

saules_dukte January 12 2010, 20:39:23 UTC
mes su drauge irgi papigiaj skridom į Bremeną. lapkritį berods :) tik irgi, dieną, kai kilo idėja, visai visai pigu buvo, o kol apsisprendėm iki ryto, daugiau teko mokėt. bet vis tiek šaunuma :)

Reply

anniemariex January 12 2010, 20:48:53 UTC
o, tu man kaip iš dangaus:) kur jūs apsistojot? papasakok šiaip įspūdžius. Kaip tik dabar ieškau kokio hostelio:)

Reply

saules_dukte January 13 2010, 10:02:37 UTC
įspūdžiai, niu, gražus miestukas, labiausiai patiko Schnoorviertel arba tiesiog Shnoor. toks senovinis kvartalėlis su siaurom gatvytėm ir visokiom niekučių parduotuvėlėm. dar kaip tiek prieškalėdinis laikotarpis buvo, statėsi pamažu kalėdinis miestelis, toks gražus metas. mes per daug kažkaip nieko labai nematėm, iš tikrųjų :D niu tiesiog blūdinėdavom po miestą, nebuvo kažkokios specialios turistinės programos, plius, lankėm ten vieną draugę, su ja leidom laiką ir jau iškart smagu :) gyvenom pas ją barake univero, tad hosteliais kaip ir nesidomėjau. tai va, gražus miestas savaitgaliui :)
aj, o dar, jei mėginsit iš automatų pirkti traukinukui bilietą, nežinau kaip su tramvajų bilietais, bet esmė, jei aparatas angliškai niekaip nenorės prabilti, kur tik matot UK vėliavą ten ir spauskit ne vieną kartą, tuomet gal pagaliau prašneks :D buvo mums problemų su tais aparatais :D

Reply

anniemariex January 16 2010, 12:30:41 UTC
gražiai nupasakojai. dar norėjau paklausti dėl susisiekimo su oro uostu, ar sudėtinga, o gal netyčia atsimeni +-kainą?:)

Reply

saules_dukte January 16 2010, 12:43:50 UTC
labai paprasta, 6 tramvajus (ten tik jis ir važiuoja, kiek pamenu). mes bilietėlius pirkom oro uosto informacijoj, bet man rods, galima ir pačiame tramvajuje nusipirkti - automate. gaila neprisimenu, iki kokios stotelės važiavom, gal iki Domsheide. http://www.urbanrail.net/eu/brem/bremen-map-centre.png čia kai koks žemėlapis, oro uostas (Flughafen) pažymėtas apačioj (kaip tik 6 tramvajaus trasa).
o mano brolis pėsčias Bremene iš oro uosto į centrą vaikšto :D tramvajaus bėgiais :DDD blietėlis gal apie 3 eurus kainuoja. irgi pamiršau kažkaip :)

Reply

anniemariex January 17 2010, 12:54:10 UTC
ačiū, jei netingi, tai pakankinsiu dar:))
kelintą valandą buvo jūsų skrydis atgal? mūsų išeina maždaug 06:30, tai svarstom ar anksti ryte vaziuoti i oro uosta ar nakvoti jame...

Reply

saules_dukte January 20 2010, 11:56:23 UTC
mūsų skrydis apie pietus buvo. tad mes dar spėjom ir po miestą pasižvalgyti, ir į oro uostą nulėkt. o jums net nežinau, kaip geriau daryti. iš centro pakankamai greitai ten nusivažiuoja, tik nežinau, kaip transportas viešasis, turėtų juk jau važinėt ir anksti ryte? nooors, kadangi dar anksčiau prieš skrydį oro uoste atsidurti visad reikia, tai hm hm, nežinau, kaip čia geriau...

Reply


Leave a comment

Up