(no subject)

Feb 27, 2012 12:11

Kažkur dingsta laikas. Tik dirbti darbe neišmokstu, ah. REIKIA PRIIMTI STUDENTĄ IR PARAŠYTI STRAIPSNĮ. Labai prašau!
Toliau.
Ah, tiesa, darbe laimėjom 3 metų trukmės projektą. Smagu, bet man kažkaip pripiešė ten labai daug eksperimentų, o finansinis ekvivalentas netikslus. Dirbsim..
Ledo ritulys? Pakilimai ir duobės. Ta prasme, kad jau ir taip aišku, kad pabaiga, bet dar kankinamės. Nors playoffuose namuose laimėjom tik kartą...vargu, ar realu laimėti Rygoje. Ta arena mane gąsdina, mūsų žaidėjai pervargę, nemotyvuoti, o dar ne namuose. Jaučiu nebepasimatysim. Gražus sezonas buvo.
Kerlingas? Tik tik pradėjau lankyt. Pirmą kartą vakar nuėjau į treniruotę ne po tūso! Ir ledas toooks slidus buvo. Pradžioj gal kas pasijuokė, bet vidury žaidimo pripažino, kad šiandien labiau nei įprastai. Dar slystelėjau ir truputį nusiroviau nagą. Tikram sporte, tikros traumos, hahaha. Bet vakare..man paskambino viena kerlerė ir pasiūlė dalyvauti Lietuvos kerlingo čempionate,... pagalvojau, kad juokauja. Nes kai atėjau į pirmą treniruotę, tai buvo tokių juokų "tai varysi į čempą, hahaha". Dar juokingas faktas, kad jis vyks Latvijoj. Dar nenusprendžiau, nes nu...aš nemoku žaist. Bus po to gėda, bet labai maloniai kalbina. Štai ir prasideda karjeros, vis dar juokinga.
Žiema žiema, neik iš kiemo, dar 3 dienelės liko, o tada jau "ir vienąkart pavasari.." tfu! Koks dar?! Netinka šitas eilėraštis.

ishockey, diena, darbas, diary, kerlingas, pirmadienis, žiema

Previous post Next post
Up