(no subject)

Feb 05, 2012 22:23

Aaam, nelabai mėgstu girtis. TIKSLIAU! Gal ir mėgstu, bet nemoku būti atvirai laiminga. Turiu omeny, kad man gėda sakyti: AŠ LAIMINGA, MAN GERA, arba iš tos serijos AŠ ĮSIMYLĖJUS. Tikiu, kad galiu nubaidyti laimę tokiais pasakymais. O gal tada aš nesu tikrai laiminga? Lietuvė.
Bet aš vėl ne apie tai! Beveik.
Atėjau čia, kad pasižymėčiau sau šią dieną:)) ir ne dėl to, kad mano ledo ritulio komanda pralaimėjo prieš outsider'ius, haha. O dėl to, kad šį labai šaltą savaitgalį (nesiskundžiu!) turėjau visokias ledines pramogas.
Taigi! Pirmą kartą buvau kerlingo treniruotėj:)))  
kažkada motyvacija buvo auuukštai! Tada truputį pradėjo kristi, vakar buvo į minusą, neužsivedė pirmą kartą mašina, ryte uumghh, bet iš treniruotės išėjau spindinti, taip gera buvo šypsotis tam -20C šalčiui. Be to, mano komanda laimėjo 11:3, haha. Ir salėj, kurioj per ledą kažkada sušalau, šiandien buvo gal -8, bet laksčiau raudonais žandais ir tryniau tryniau, kad ir juokingai, bet vis tiek. Tai va, aš šiandien laiminga! Ir net mėgaujuosi, kai tyčiojasi iš kerlingo, hahaha. Kad ir kaip prasitęs ar ne mano karjera, bet pabandyti buvo verta.
Tokia mano ši diena.
Bonusas - fone skambanti muzika

image Click to view



BEJE!!!!!!!!!!!!!! Super ačiū maturegirl už briedį, kuris jau hmmm 5 dienas guli ant stalo:)) ups

ishockey, dienos daina, diary, sekmadienis, žiema, atvirukai, laiminga

Previous post Next post
Up