(no subject)

Mar 10, 2006 17:25

Toch maar even snel vertellen over de vakantie e.d.

Voor de vakantie was ik dus ziek. Wonderbaarlijk was ik de vrijdag dat we op vakantie niet (echt) meer ziek! De heenreis verliep snel en vredig. Ik had genoeg te doen in de auto, Sudoku puzzels, muziek, muziek en nog meer muziek, 2 Harry Potter boeken en natuurlijk een kussen om lekker een dutje te doen af en toe:)
Wel was ik nog snotverkouden, de hele vakantie trouwens, dus stond er ook een doos tissues naast me in de auto en vervolgens naast m'n bed in het hotel. Dan het hotel! Dat was echt relax! Mooi, luxe, ruimtelijk, dus niet zo'n truttig stink hotel! En de badkamer, de douche! Heerlijk! En ook het eten was lovely!
En het skien en apres skien was ook leuk! Apres skien was helemaal nieuw voor mij, maar ik bracht het er aardig vanaf:D Maandag en dinsdag toch wel behoorlijk aangeschoten geweest! Dat was dan ook de reden dat ik dinsdagavond, toen we met z'n allen naar een bar gingen om Daphne d'r verjaardag te vieren, met een stripper gedanst heb. Foto's zijn gemaakt, jawel. Als ik ze in handen krijg zal ik ze met iedereen delen, want ze zijn echt verschrikkelijk! Dus dat wil ik jullie niet ontnemen.

Thuisgekomen was ik blij om m'n poesje nog in leven te zien (je weet maar nooit:)!
Afgelopen dinsdag had ik alweer 2 toetsen (lekker thuiskomen:S), waarvan 1 mogelijk voldoende en 1 onmogelijk voldoende is:P
Ben weer ziek geworden deze week, vooral woensdagnacht en gisteravond en vannacht ook nog wel een beetje. Maar nu lijk ik weer helemaal opgeknapt. Hopelijk blijft het zo:)
Previous post Next post
Up