HELP! HELP! HELP!

Feb 04, 2006 11:56

Met koninginnendag zijn Marijke en ik gevraagd om de ChaiShop te verzorgen, bij het goafeestje van Eric & friends op het grasveldje bij Station Hofplein. Dat vinden we hardstikke leuk en dat doen we graag. Alleen willen we het niet met z'n tweeen doen, maar minimaal met 3 of 4 mensen. Wat het inhoudt:
- leuk plekje ervan maken: tafels, doeken, lichtjes, etc.
- boodschappen inkopen, dus investeren.
- een paar uur erbij zitten tijdens het feest (14.00u - 23.00u) om de boel te verkopen.

Alleen al vanwege het laatste punt hebben we mensen nodig, omdat we gedurende het feest ook wel even willen dansen, naar de wc moeten, misschien nog dingen ophalen thuis, etc. En dan komen we dus handen tekort.

Als je ons wilt helpen, graag!!! Laat het dan snel weten, want we gaan binnenkort al bespreken hoe of wat. Wil je ons 'all the way' helpen, oftewel helemaal meedoen, dan betaal je dus mee aan de boodschappen, maar deel je ook mee in de winst (vorig jaar was dat ong. 90 euro p.p., informeerde Eric ons), of het verlies natuurlijk (maar daar gaan we natuurlijk niet van uit;). Dan verzinnen we ook met z'n allen een naam voor onze Shop!
Heb je daar allemaal geen zin in, maar wil je ons wel een paar uurtjes helpen met de verkoop op de dag zelf, ook daar hebben we echt wat aan!

Lijkt het je leuk of wil je bijdragen aan het feest, bel of mail me dan, het liefst zo snel mogelijk!!! Ik hoop dat iemand geïnteresseerd is! Alvast bedankt!
Previous post Next post
Up