(no subject)

Aug 27, 2005 13:01

Tänään menen katsomaan asuntoa ja saan ehkä avaimetkin. Olisi mahtavaa päästä muuttamaan jo huomenna, mutta ehkäpä teen sen kuitenkin vasta torstaina. Minulla taitaa olla VTI eli virtsatieinfektio, ja se ei todellakaan ole mukava sairaus. Mahaa koskee ja vessassa täytyy juosta valehtelematta vartin välein. Kaiken lisäksi laboratorioeukko mokasi eilen näytteeni heittämällä sen roskiin. Onneksi eräs ystäväni toimii samassa ammatissa, joten hän analysoi näytteeni. :P Tiskin alta vain venäläisittäin, niin. Minkäs teet, kun terveydenhuoltosysteemi on muuten niin mätä? Illalla saan siis tietää, onko minulla infektio vai pitääkö mennä jatkotutkimuksiin. Pöh.

Kävimme eilen Kimmon kanssa katsomassa The Islandin. Se oli todella hyvä ja ajatuksia herättävä elokuva. Onko ihmisellä oikeutta kloonata itseään varaosiksi? Jos kloonit ovat inhimillisiä ihmisiä, onko heitä lupa tappaa tunteettomasti? Suosittelen elokuvaa, vaikka välillä se tuntuikin menevän tasapaksuksi takaa-ajoleffaksi. Elokuvan kotisivuilta saa lisäinfoa: http://www.theisland-themovie.com/ Sieltä voi muun muassa käydä katsomassa trailerin.

Nälkä kurnii vatsassa, mutta ei tee mieli syödä. Ihan pian lähden katsomaan uutta kotiani, vai pitäisikö sanoa 'kotikolo'? En tiedä. Vanhemmat tulevat tänään maalta, ja vihdoinkin saan pakkausapua. En ole vielä aloittanutkaan. Hyi minua. Olen saamaton. Päätä särkee.
Previous post Next post
Up