Muzeperikelen

Mar 09, 2017 14:08

Met het hoopdancen zijn we sinds het begin van de winter naar een andere zaal verhuist. De organisatie van de oude zaal had nog wel eens de neiging om 's ochtends te melden dat de zaal 's avonds niet vrij is. Daar kan je als huurder helemaal niks mee. Dus is mijn docente uitgeweken naar een ander pand. Op zich een prima plek, maar omdat ze hier een betonnen vloer hebben kunnen we niet meer dansen op sokken, maar op schoenen.

Ik wilde eigenlijk van die ouderwetse gympies hebben, maar die kan je in de winter nergens vinden. Afgelopen week zag ik ze eindelijk liggen! En toen ging Muze zich ermee bemoeien... "zou het niet leuk zijn om hier beenwarmers bij te hebben? Dat andere meisje in de groep heeft dat ook en dat is kei-leuk!". Gelukkig was de Wibra om te hoek en heb ik een bol garen meegenomen. Ik heb Muze wel kunnen overtuigen dat een simpele 2 x 2 rib ook leuk is en het niet meteen over de top hoeft te zijn. Ze ging akkoord.



Een 2 x 2 rib breid lekker door en omdat ik deze week vakantie heb kon ik ook lekker doorwerken. Drie dagen later waren ze klaar (zo snel?!). Ik heb bij de tweede de tijd bijgehouden, en ik heb er 4 uur over gedaan (niet aan een stuk hoor). Gisteren heb ik de schoenen en beenwarmers uit kunnen proberen en ik ben helemaal blij.

(Edit: en nu mijn gnoom Liesel deze beenwarmers gezien heeft wil ze die natuurlijk ook... maar dan met kleurtjes, want deze zijn saaaaai)

hoopdance, breien

Previous post Next post
Up