Європа!

Jul 19, 2013 14:13

Перед нами - центральна площа столиці Баварії Мюнхена - Марієнпляц. За спиною у Світланки - Стара ратуша Мюнхена. Як бачимо, сміття у центрі європейського мегаполіса не менше, ніж на базарі «Озёрка» в Дніпропетровську. Вся справа у тому, що на ці вихідні в Мюнхені проходило якесь свято чи то підарасів, чи то лесбіянок, чи то трансвеститів, як супроводжувалося тріумфальною ходою, дискотеками, святковим концертом та, звичайно, ж тисячами літрів пива.


Почалося свято автопробігом вантажівок, обвішаних гучними динаміками, на яких під голосну музику танцювали і веселилися учасники дійства. По боках вулиць їх радісними викриками зустрічали місцеві мешканці, які хоч на перший погляд і не були яскравими представниками вищезгаданих категорій, проте отримували не менше задоволення від дійства.

Учасник «свята»:


Початок дійства на Марієнплятц:


На площі - прапори сексуальних меншин:


Потім почався концерт якихось невідомих нам, але популярних серед продвинутих мюнхенців, гуртів:


Як вам «дєвочка»?


Оця пара була найколоритнішою. Шкода, фото змазалося:


Найжахливішим видовищем були чисельні парочки лесбіянок, які сидячі на асфальті, облизувалися, як кіски. Не витримавши такого жаху, ми занурилися в Хофбройхаус - головну півнушку Мюнхена. (про неї - в одному з наступних репортажів).


І все ж таки, нічний Мюнхен - чудовий!











Баварія, Німеччина, ратуші, Мюнхен

Previous post Next post
Up