Господарство. (додаткові фото)

Nov 18, 2013 13:08

Сьогоднішні фото кроленят.


Кроличка і її шестеро кроленят.



тут ще "тьотя Аза" разом з ними. Своїх кроленят Аза не виростила. Зараз вони знову взялися розширяти нори і разом з глиною викинули вже трьох мертвих Азиних кроленят. Судячи з вигляду вона покинула їх годувати і вони загинули від голоду.



В норі. Зараз ми до них ще і кроля кинули.



Тюліна обновка на зиму



Облаштувався. в середину постелили куфайку, яку він щодня витягає, доводиться знов і знов стелити йому на ніч, щоб було тепліше. Коли міняли йому буду, то історія з категорії всім дітям плакати. На цьому ж самому місці стояла цегляна нашвидкуруч збудована влітку буда, в ній Тюля і мешкав. Коли стали прибирати ту буду, зняли дах і стали розбирати цеглинки, поки відносили  цеглу і потім протягом всієї розборки Тюля всівся в "середині" колишньої вже не буди і сидів. Його кілька разів відносили щоб не заважав, та він все одно приходив і сідав в залишки своєї буди, навіть коли там вже і підлогу прибрали. І так зворушливо -всім дітям плакати, бідного песика позбавляють житла.

P.S. Щойно вночі написав про Азиних кроленят, як вранці вже двоє живих(маленьких, кволеньких) вилізло з нори. Кроля терміново евакуювали, бо він доволі неспокійний товариш. Годування посилили. До речі не написав що їдять вони в нас пирій, рапс (він же свіріпа або ріпак), кукурудзу, яблука, іноді моркву, бурячок і капусту, як правило обрізки, все що поки є.

песик, кролі, село

Previous post Next post
Up